WIN: Vibrator t.w.v. 159,95!

Winacties door Redactie Ze.nl

Frederiek heeft als model de hele wereld over gereisd en weet als geen ander hoe het is om mooie kleding en exclusieve lingerie te dragen! In de verschillende landen kwam ze in aanraking met sensuele merken en producten die naast stijlvol en vrouwvriendelijk ook nog eens modieus waren. Terug in Nederland kon ze deze producten nergens terugvinden, deze waren helemaal niet stijlvol en van pure klasse... Vaak zelfs plat en ordinair! Daarom heeft ze al haar exclusieve geheimen die ze overal ter wereld tegenkwam samengebracht in haar webwinkel www.exclusivesecrets.nl.

In de winkel van Frederiek vind je een schitterend aanbod van exclusieve merken: lingeriebroekjes zoals Hanky Panky en Ed Hardy, luxe designer tassen van Fab en Va Bella, prachtige sieraden zoals de stijlvolle armbanden en oorbellen van Dji Dji Italia, horloges van Triwa by Tritoni en vrouwriendelijke luxe stoute speeltjes van o.a. Lelo, Shiri Zinn, Myla en Jimmyjane. Vanzelfsprekend ontbreekt de prachtige collectie van KamaSutra en vrouwvriendelijke erotische films van Michael Ninn niet in dit rijtje. Neem een kijkje in de luxe spannende wereld van Frederiek en laat je verrassen... Klik hier om naar de website te gaan!

Ze.nl mag de super-de-luxe Minx Vibrator van Shiri Zinn weggeven ter waarde van 159,95! De Minx-vibrator is elegant, multi speed, bijzonder stil en voorzien van een 'stainless steel' eindkap ingelegd met 12 roze Swarovski kristallen. Een sieraad dat in jouw slaapkamer gezien mag worden... Wat moet je daarvoor doen?

Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op het pakket. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Welke vibrator -die in Amerika is uitgeroepen tot 'Toy of the Year'- heeft Frederiek als eerste in Nederland geïntroduceerd?

Mail je antwoord voor 2 februari naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.