(voor 4 personen)
 
 
- 500 gram kipfilet, in reepjes   
- 1 eetlepel rode currypasta  
- 1 grote rode paprika, in dunne reepjes gesneden 
- 3 teentjes knoflook, fijngesneden 
- 2 eetlepels oestersaus 
- 2 eetlepels Thaise vissaus  
- 2 eetlepels bruine suiker 
- 4 lente-uitjes, in stukjes 
- 100 gram geroosterde cashewnoten 
- 2 eetlepels olie
Verhit de olie in een grote wok. Doe hier de kip, currypasta, paprika en knoflook in en bak het geheel ongeveer 4 minuten.
Voeg nu de vissaus, oestersaus en suiker toe aan het mengsel en laat het 4 minuten op zacht vuur stoven. 
Bak de lente-uitjes nog 2 minuten mee en voeg als laatste de cashewnoten toe!
Lekker met witte plakrijst en frisse komkommersalade. 
Eet smakelijk!