CD: The Veronicas - Hook Me Up

Media door Susanne

Zat hun eerste cd vol met popliedjes, het tweede album heeft een heel andere sound. Dance-nummers met een strakke beat eronder komen veel voor. Zelf noemen ze het electro-pop, naar de stroming die ze in Los Angeles hebben ontdekt en waar ze nu dol op zijn.

De nummers op deze cd zijn heel goed dansbaar en je zou het zo in een hippe club door de boxen kunnen horen schallen. De eerste keer dat je de nummers hoort zijn ze niet heel bijzonder, maar zodra je er vaker naar luistert, worden ze steeds leuker. En bij de derde keer heb je al zin om van de bank af te komen en de kamer door te springen.

De zusjes treden al samen op sinds ze net uit de luiers waren en later schreven ze ook nog eens hun eigen nummers. Het platencontract bij Warner Bros in 2004 betekende de start van een mooie carrière voor de getalenteerde tweeling. Een jaar later kwam hun eerste cd uit en werd een groot succes: de plaat werd vier keer platina in Australië en bracht vijf singles voort, waarvan er drie in de Australische top tien stonden. Ook dit tweede album doet het goed in het thuisland van Lisa en Jessica. De single Hook Me Up was de eerste single van de meiden die op nummer één kwam te staan in de top tien.

Lisa en Jessica hebben al vijf keer getourd door Australië en hebben daarnaast in het voorprogramma van verschillende grote artiesten gestaan zoals Ashlee Simpson, Natasha Beddingfield, The Jonas Brothers en Hanson.

De meiden zijn hard op weg om de wereld te veroveren met hun aanstekelijke popmuziek, en we zullen nog vast veel meer van ze horen!

Hook Me Up
The Veronicas

EAN: 0093624991540
Prijs: 14,99