Hemelse sushi bij Naked Fish's

Eten door Jet

Het is maandagavond en we rijden weg van onze mansion. De jongens hebben een culinaire verassing voor ons, we zijn benieuwd... Deze avond rijden we niet richting The Strip, zoals we gewend zijn, en dat maakt ons alleen nog maar nieuwsgieriger. We rijden steeds verder weg van de bewoonde wereld en om ons heen zien we afgelegen parkeerplaatsen vol dubieuze tankstations en fastfood-restaurants.

Dan stoppen we opeens, zou het echt hier zijn? We lopen een klein en knus restaurantje in, genaamd Naked Fish's. Er is een grote tafel voor ons gereserveerd. De jongens hebben het eten al besteld, het wordt dus echt een surprise... Spannend!

Al snel worden de eerste schalen op tafel gezet, die er by the way uitzien als ware kunstwerkjes. Bij mijn eerste hap van de Lisa Lisa krijg ik rillingen over mijn hele lijf. Dit is nou wat ze noemen een culinair orgasme: wat een smaakexplosie! Ook de gerechten die volgen (Tiger, Rainbow en Unlimited Naked Fish) zijn ook onbeschrijfelijk lekker. Wat ik precies eet, weet ik niet, maar het smaakt meer dan verrukkelijk. Zelfs het uitzicht is indrukwekkend, vanaf onze tafel hebben we een prachtig uitzicht over The Strip.

Verbaasd vraag ik aan de jongens hoe ze hier terecht zijn gekomen. Dan komt de aap uit de mouw. Naked Fish's is al jaren een fenomeen binnen de pokerwereld. Nederlandse professionele pokerspelers zoals Noah Boeken en Marcel Luske zijn hier kind aan huis. En aangezien onze bazen ook wel een handje van poker hebben, werden ze al snel getipt. En ik ben blij toe...

De bediening is snel (misschien iets te snel) en vriendelijk. Als ik één van de Japanse dames vertel dat we uit Nederland komen, kijkt ze me vragend aan, ze weet absoluut niet waar dat ligt (shame on her), maar haar collega reageert enthousiast. Haar man is dol op fietsen en daarom zijn ze van plan om over een jaar of 2 naar Nederland te verhuizen. Ze krijgt onze zegen, maar op één voorwaarde: als ze daar dan ook een Naked Fish's opent!

Ben je van plan om binnenkort naar Las Vegas te gaan, breng dan absoluut  een bezoekje aan dit restaurant. Want sushi zoals je het hier eet, zul je niet snel meer tegenkomen. Zonder twijfel is dit het beste sushi restaurant van Las Vegas, misschien wel van heel Amerika, misschien wel van de hele wereld!

Naked-Fish's Sushi & Grill
3945 S Durango Dr Suit#A6
Las Vegas, NV 89117
(702)228-8856