Waarom een leven zonder sushi niet bestaat + WIN

Winacties door Sascha

Op de een of andere manier is sushi altijd een goed idee. En dan bedoelen we ook echt áltijd. Als ontbijtje, als lunch of tijdens een lekker diner voor twee. Er zijn er weinig die er niet van houden en een leven zonder sushi is dan ook absoluut niet aan de orde.

 
Sushi zal jou nooit teleurstellen, en precies daarom is het zo fijn. Het is altijd lekker zacht, fris, vullend en ook nog eens gezond! Om de volgende redenen is een leven zonder sushi gewoon niet eens een bespreekbaar onderwerp.


Vis is gezond

We weten allemaal dat vis superduper gezond voor je is, en laat vis nou net een centraal ingrediënt zijn als het om sushi gaat! Een extra goede reden dus om lekker vaak te genieten van bezoekje aan een goed sushirestaurant zoals Genki in hartje Amsterdam.
 
Het is het waard
Sushi is ongeveer het enige eten waarvoor we het de moeite waard vinden naar huis te gaan met een flinke dosis buikpijn. Want buikpijn hebben we allemaal aangezien we maar niet kunnen stoppen met het bestellen van een nieuwe ronde. Maar goed, dat nemen we zeker voor lief!
 
Zeewier it is!
Ja ja, zeewier is rijk aan vitamine B1, B2, B6, B12, C, E en K. Oh, en het is daarnaast  ook nog eens rijk aan ijzer, calcium én fosfor. Conclusie: move your ass naar de eerste de beste sushitent! En mogen we je een tip geven: Again... Restaurant Genki it is!
 
Stokjes
Aangezien sushi dus het allerheerlijkste is dat er bestaat en de kans groot is dat jij ooit een keer op date zal gaan in een sushirestaurant, moet je toch wel een beetje oefenen met die rot stokjes. Oefening baart kunst, dus sla je slag en eet lekker veel sushi voordat de date plaatsvindt.

Bediening

Hoe heerlijk is het om aan tafel te zitten en op je wenken bedient te worden? En als de bediening nou ook nog eens zeer gastvrij is en je rolltjes snel op tafel worden geserveerd, is het al helemaal genieten geblazen.


Lekker socializen

Bij welk gerecht kun je nou meer socializen dan tijdens een diner met sushi. In geen enkel restaurant blijf je langer hangen dan in een sushirestaurant, en niets is heerlijker dan lekker lang eten en vervolgens nog even blijven hangen om flink na te tafelen.

Het is vermakelijk

Naast dat het smakelijk is, is het ook vermakelijk. Want heb jij wel eens een vriend of vriendin zien struggelen met die eeuwige ingewikkelde stokjes? Hilarisch dat gestuntel. Maar heb je het eenmaal onder de knie, dan kun je op en top genieten van die fijne rolletjes. Pssst... De bediening bij Genki wil jou er best even bij helpen!
 
Conclusie
Goed, lang verhaal kort. Sushi is lekker, gezond, fantastisch, gezellig, leuk, heerlijk en smaakvol. Genoeg redenen dus om je heel snel te verplaatsen naar een plek waar sushi centraal staat. Genki in Amsterdam is dé perfecte plek als het gaat om heerlijke sushi!

WIN WIN WIN!

Wij hebben iets heeeeel leuks te melden, we mogen namelijk 2 x een diner voor twee ter waarde van €60 weggeven bij het lekkerste en gezelligste sushirestaurant van Amsterdam, genaamd Genki! Woehoeee! Genki ligt heel erg centraal in de binnenstad - Reguliersdwarsstraat 26, en en is in het bezit van een super mooie binnentuin. Hoe fijn is dat in de zomer? Sushi, wijntje en gaan! Klik als de wiedeweerga hier beneden op de meedoen-button en cross your fingers in de hoop jij dit fijne prijsje in ontvangst mag nemen!

Ben jij ook zo gek op sushi?