WIN: Een Fiorelli-tas!

Winacties door Redactie Ze.nl

Een jong, ambitieus en 'forward thinking' team van designers ontwerpt in Londen de Fiorelli collecties. Fiorelli staat voor betaalbare 'sophisticated fashion' en in Engeland geniet het merk dan ook een ongekende populariteit.

Zomers kleurenpalet
In deze kleurrijke voorjaars- en zomercollectie zoeken licht en donker elkaars spanning op. Van vurig oranje, zomers goud en warme bronstinten en zelfs fris turkoois tot diepe nuances van houtskool. Geïnspireerd op de zomerse tinten van sorbets, mandarijnen en cerise brengt Fiorelli dit seizoen verschillende modellen in tomatenrood en helder wit.

Van studs tot ruches
Geïnspireerd door de nieuwste catwalklooks koos het team van Londense designers dit seizoen voor een grote variatie aan texturen. Opvallend zijn het gebruik van ruches en franjes, grote plooien en imitatiekrokodillen- en slangenleer. Maar ook aangebrachte bloemen, stoere androgyne studs en fonkelende juwelen zorgen voor een collectie vol diversiteit.

Vormgebruik
Nieuwe vormen gaan samen met klassiekers. Naast blijvende vormfavorieten als de envelop- en klassieke handtas introduceert Fiorelli dit seizoen de 'box clutch'. De favoriete kleine schoudertas zorgt ook dit seizoen voor een perfecte finish van de fashionable festivaloutfit.

Van clutch tot lak laptoptas
Met de voorjaars- en zomercollectie 2009 biedt Fiorelli ook dit seizoen betaalbare 'sophisticated fashion' voor echte fashionista's en business babes.

Vanaf november 2008 is het eerste deel van deze collectie verkrijgbaar in Nederlandse speciaalzaken.

Kijk voor meer informatie op www.fiorelli.com!

Ze.nl mag zo'n super hippe Fiorelli-tas weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op het pakket. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Sinds wanneer zijn de Fiorelli tassen ook in Nederlandse speciaalzaken verkrijgbaar?

Mail je antwoord voor 13 oktober naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.