WIN: De nieuwe cd van Marco Borsato!

Winacties door Redactie Ze.nl

Het jaar is nog niet om, maar 2008 geldt nu al als één van de meest bijzondere jaren in het bestaan van Marco Borsato. Hij nam voor het eerst in vier jaar een nieuw studioalbum op, speelde de hoofdrol in de speelfilm Wit Licht en is nu volop in voorbereiding op zijn nieuwe liveshows. Hij scoorde zijn dertiende nummer 1-hit met de single Wit Licht, gevolgd door zijn veertiende met Stop De Tijd.

Hoe kan het ook anders! Een samenwerking met zijn vaste schrijver John Ewbank staat namelijk garant voor succes. Dat het album nu al dubbelplatina is, geeft weer dat het duo Ewbank/Borsato ook nu weer goed werk heeft afgeleverd.

Wit Licht is een typisch Marco Borsato-album geworden vol gevoelige teksten, bombastische climaxen en fantastische zang.

Ze.nl mag 3x de cd Wit Licht van Marco Borsato weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op een cd. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heten de kinderen van Marco Borsato?

Mail je antwoord voor 8 oktober naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.