WIN: Kaartjes voor de Chippendales!

Winacties door Redactie Ze.nl

De Chippendales zijn nog steeds 's werelds populairste spierbundels die garant staan voor de Ultimate Girls' Night Out. Ze dansen, zingen, paraderen en verleiden... Give it to me baby!

Met de nieuwe show Feel the Heat vol adembenemende choreografieën, opzwepende muziek en natuurlijk glimmende torso's worden ook deze keer jouw stoutste fantasieën werkelijkheid. De energieke show vol onweerstaanbare verleiding laat niets aan de verbeelding over...

Ze hebben het strippen tot een kunst verheven waarbij het vrouwelijk publiek in spannende acts veel te zien krijgt van de glimmende lijven.

Dames, wat is er nou leuker dan samen met vriendinnen en een wijntje in de hand naar halfnaakte mannen te kijken en schaamteloos te gillen en schreeuwen als ze voor je staan te dansen en die heerlijke spierbundels laten zien. NIETS toch?! 

Kijk daarom snel op de website om te zien wanneer deze lekkere hapjes bij jou in de buurt te zien zijn!

Ze.nl mag (hoera! hoera!) 5x 2 vrijkaarten weggeven om de spannende show (in een stad naar keuze) bij te wonen. Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op het pakket. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: In welke Amerikaanse stad is de groep Chippendales ontstaan?

Mail je antwoord voor 6 oktober naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.