WIN: Hell's Kitchen voor je Wii!

Winacties door Redactie Ze.nl

Op 25 september brengt Games for Everyone Hell's Kitchen - The Game uit. De game is gebaseerd op het succesvolle Hell's Kitchen-televisieprogramma met de wereldberoemde chef-kok Gordon Ramsay. Tijdens de game ervaar je net zoals in de show de druk die heerst in de keuken en moet je onder toezicht van een natuurgetrouwe 3D-versie van chef Ramsay presteren in de keuken en het restaurant.

Met de game kun je jouw kwaliteiten als chef-kok testen door bestellingen voor te bereiden, klaar te maken in de keuken en op te dienen in het restaurant. Elke bestelling wordt beoordeeld door de kritische Gordon Ramsay. Na een dag hard werken in de keuken worden jouw prestaties van die dag geëvalueerd.

Kenmerken
* Chef Ramsay houdt je nauwlettend in de gaten en zal, afhankelijk van je prestaties, lovende woorden spreken, tegen je schreeuwen of de keuken zelfs helemaal sluiten als je ondermaats presteert.

* Verzamel recepten van Gordon Ramsay in jouw digitale receptenboek. Naarmate je beter wordt in het spel zul je originele recepten van Gordon Ramsay vrijspelen. De recepten kun je uitprinten of e-mailen naar vrienden en familie.

* Speel de game in twee verschillende modes. In de carrièremode speel je om van een 1-sterrenrestaurant een prestigieus 5-sterrenrestaurant te maken. In de arcademode neemt de druk toe omdat de klanten steeds veeleisender worden. Je wordt steeds meer uitgedaagd en moet kunnen omgaan met een enorme tijdsdruk voordat Ramsay zijn geduld verliest.

* Daag je vrienden uit door één van de twee verschillende multiplayermodes te spelen. Speel tegen elkaar korte spelletjes in de keuken. Saboteer het spel van je vriendin door haar te storen met koken of ingrediënten te stelen. Of speel met elkaar om zo je kookvaardigheden te verbeteren.

Ze.nl mag enkele exemplaren van Hell's Kitchen - The Game weggeven. Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op het pakket. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is de Nederlandse titel van het programma Hell's Kitchen?

Mail je antwoord voor 3 oktober naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.

Hell's Kitchen - The Game is vanaf 25 september beschikbaar voor de Nintendo DS en Wii. De consumentenadviesprijs bedraagt 39,99 euro.