Win: 3 dagen verblijf in Disneyland Paris tijdens Kerst

Winacties door Laura

Gek op alles wat met Disney te maken heeft en toevallig ook dol op Kerst? Dan kunnen we jou misschien blij maken met het mooiste kerstcadeau ooit: een verblijf voor vier personen van drie dagen in Disneyland Paris.

Kerst in Disneyland Paris

Deze feestdagen is het dubbelfeest in Disneyland. Naast de uitbundige kerstfestiviteiten van 10 november 2018 t/m 6 januari 2019, wordt gevierd dat Mickey Mouse 90 jaar is met de Grandioze Mickey Mouse Party van oktober tot en met december. Denk een énorme kerstboom met honderden lichtjes, een sfeervolle kerstparade en - jazeker - sneeuw! Ook zijn er allerlei uitbundige kerstshows- en optredens.

Er is ook een nieuwe attractie tijdens het feest, namelijk Mickey's PhilharMagic. Een 4D-attractie met allemaal Disney-klassiekers, met in de hoofdrollen Mickey, Donald en nog veel meer populaire Disney-figuren. Lees op DisneylandParis.nl wat er allemaal te doen is rondom de feestdagen in het park.

Wat kun je winnen?

Een 3-daags Disneyland Paris arrangement voor maximaal 4 personen. Het arrangement is op basis van eigen vervoer en inclusief:

- 2 overnachtingen in Disney's Sequoia Lodge

- 3 dagen toegang tot de Disney Parken

- Het arrangement kan worden opgenomen op basis van beschikbaarheid

disney kerst

Hoe doe je mee?

Kansmaken op deze toffe prijs is een eitje. Vul hieronder je gegevens in en vertel waarom JIJ Kerst in Disneyland Paris niet mag missen. 

De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons. Meedoen kan tot 15 september.