Lifestyle / Winacties
Winacties

Win: 3 dagen verblijf in Disneyland Paris tijdens Kerst

Reageer12 1

Gek op alles wat met Disney te maken heeft en toevallig ook dol op Kerst? Dan kunnen we jou misschien blij maken met het mooiste kerstcadeau ooit: een verblijf voor vier personen van drie dagen in Disneyland Paris.

disney

Kerst in Disneyland Paris

Deze feestdagen is het dubbelfeest in Disneyland. Naast de uitbundige kerstfestiviteiten van 10 november 2018 t/m 6 januari 2019, wordt gevierd dat Mickey Mouse 90 jaar is met de Grandioze Mickey Mouse Party van oktober tot en met december. Denk een énorme kerstboom met honderden lichtjes, een sfeervolle kerstparade en - jazeker - sneeuw! Ook zijn er allerlei uitbundige kerstshows- en optredens.

Er is ook een nieuwe attractie tijdens het feest, namelijk Mickey's PhilharMagic. Een 4D-attractie met allemaal Disney-klassiekers, met in de hoofdrollen Mickey, Donald en nog veel meer populaire Disney-figuren. Lees op DisneylandParis.nl wat er allemaal te doen is rondom de feestdagen in het park.

Wat kun je winnen?

Een 3-daags Disneyland Paris arrangement voor maximaal 4 personen. Het arrangement is op basis van eigen vervoer en inclusief:

- 2 overnachtingen in Disney's Sequoia Lodge

- 3 dagen toegang tot de Disney Parken

- Het arrangement kan worden opgenomen op basis van beschikbaarheid

disney kerst

Hoe doe je mee?

Kansmaken op deze toffe prijs is een eitje. Vul hieronder je gegevens in en vertel waarom JIJ Kerst in Disneyland Paris niet mag missen. 

De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons. Meedoen kan tot 15 september.

Reageer12 1

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 10 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • tiny 05 november '2018 om 14:09 bewerkt

  Daar ik nog nooit in Disneyland ben geweest lijkt me het heel leuk om het te bezoeken Ik gun het iedereen maar ik doe ook mee.

 • annemiekbosdijk

  Dit jaar niet twee dagen op familie bezoek, maar heerlijk met mijn gezinnetje ons in Kerst sfeer begeven met al onze faforiete Disney figuren. Ik zou het erg fijn vinden en mijn kinderen fantastisch. We zijn allemaal nog nooit in een Disney park geweest.

 • moeder 54

  Heerlijk de Kerst vieren in Disneyland met mijn man lijkt mij echt een fantastisch goed einde van het jaar.
  Misschien nemen we de twee oudste kleinkinderen wel mee. Even met mijn dochter bespreken.
  Graag doe ik mee.

 • Mira Heezen

  Geweldige prijs! Ik heb geen idee waarom ik deze prijs meer zou verdienen dan iemand anders maar ik zou er wel heel blij mee zijn. En mijn zoon natuurlijk ook, over de andere 2 personen die mee mogen moet ik nog even nadenken

 • Anita Wilmsen

  Na de dood van onze zoon willen wij kerst niet meer thuis doorbrengen. Het zou voor zijn 2 kindjes een geweldige verrassing zijn moesten we ze meenemen naar Disneyland Parys.

 • Anoniem

  Met al mijn mannen (man en twee zoontjes) een heerlijke kerst vieren om nooit te vergeten. Lekker de hele dag op stapen onze ogen uit kijken. Mijn jongste zoon is bijna 4 en is niet meer bang voor poppen. Ik denk dat hij zijn favoriete Disney pop, Donald Duck wel een handje durft te geven.

 • Jan van Lievenoogen

  Met deze fantastische prijs wordt kerst naast een geweldig feest , ook nog een prachtig sprookje.

 • Kelly

  🤞🤞🤞

 • Ramona

  Ik wil hier zo ontzettend graag kans op maken!

 • Kelly

  https://youtu.be/d_yb5zdSKC0 😍😍🎅🎄🤶🎁

 • Kelly

  Spannend!!!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen