Lifestyle / Winacties
Winacties

Win: 3 dagen verblijf in Disneyland Paris tijdens Kerst

Reageer5 1

Gek op alles wat met Disney te maken heeft en toevallig ook dol op Kerst? Dan kunnen we jou misschien blij maken met het mooiste kerstcadeau ooit: een verblijf voor vier personen van drie dagen in Disneyland Paris.

disney

Kerst in Disneyland Paris

Deze feestdagen is het dubbelfeest in Disneyland. Naast de uitbundige kerstfestiviteiten van 10 november 2018 t/m 6 januari 2019, wordt gevierd dat Mickey Mouse 90 jaar is met de Grandioze Mickey Mouse Party van oktober tot en met december. Denk een énorme kerstboom met honderden lichtjes, een sfeervolle kerstparade en - jazeker - sneeuw! Ook zijn er allerlei uitbundige kerstshows- en optredens.

Er is ook een nieuwe attractie tijdens het feest, namelijk Mickey's PhilharMagic. Een 4D-attractie met allemaal Disney-klassiekers, met in de hoofdrollen Mickey, Donald en nog veel meer populaire Disney-figuren. Lees op DisneylandParis.nl wat er allemaal te doen is rondom de feestdagen in het park.

Wat kun je winnen?

Een 3-daags Disneyland Paris arrangement voor maximaal 4 personen. Het arrangement is op basis van eigen vervoer en inclusief:

- 2 overnachtingen in Disney's Sequoia Lodge

- 3 dagen toegang tot de Disney Parken

- Het arrangement kan worden opgenomen op basis van beschikbaarheid

disney kerst

Hoe doe je mee?

Kansmaken op deze toffe prijs is een eitje. Vul hieronder je gegevens in en vertel waarom JIJ Kerst in Disneyland Paris niet mag missen. 

De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons. Meedoen kan tot 15 september.

Reageer5 1

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 4 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Kelly

  🤞🤞🤞

 • Ramona

  Ik wil hier zo ontzettend graag kans op maken!

 • Anja Wattez

  Wat een geweldige prijs om te mogen winnen, wie wil dit nu niet. Mochten wij winnen dan zullen wij met zijn alleen een gat in de lucht springen, natuurlijk meegedaan. En nu beginnen met duimen!

 • Kelly

  https://youtu.be/d_yb5zdSKC0 😍😍🎅🎄🤶🎁

 • Kelly

  Spannend!!!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen