WIN: Boek Luister naar je innerlijke godin

Winacties door Ze.nl
Heb jij ook gesmuld van Vijftig tinten grijs? Zou jij weleens wat scènes in de praktijk willen uitproberen maar je weet niet zo goed hoe? Luister naar je innerlijke godin is een gids voor beginners die je introduceert in de wereld van BDSM...
 
Fantaseer je weleens over vastgebonden worden tijdens de seks? Over onderdanigheid of overmeestering? Over een tik op je billen krijgen of geven? Uit de enorme verkoopcijfers van Vijftig tinten grijs en Negentig dagen Genevieve blijkt dat je niet de enige bent?
 
BDSM
Het opwindende spel van psychologische overheersing en fysieke inperking heet BDSM. BDSM staat voor ?Bondage, Discipline/Dominantie, Submissie en SM? en is een heel persoonlijke en vooral intieme lifestyle. Dat kan zijn tussen twee partners die volledig op de hoogte zijn van elkaars verlangens, dromen, angsten en daarmee respectvol omgaan; maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat iemand alleen is en (nog) geen partner heeft maar toch kinky wensdromen heeft. BDSM is een manier om je seksleven een nieuwe boost te geven en je kinky wensdromen waar te maken. Stap voor stap en binnen jouw emotionele en seksuele grenzen.
 
Het boek
Het boek is een overzichtelijke en vooral verantwoorde leidraad boordevol informatie, tips en adressen voor iedereen die zijn of haar seksleven wat spannender wil maken! Het is een gids voor beginners die je stapsgewijs introduceert in de wereld van de BDSM. Dit praktische en informatieve boekje is bedoeld voor iedereen die wel wat meer wil weten over de sensuele kunst van dominantie, bondage en spanking, en speeltjes die je daarbij kunt gebruiken. Oftewel: maak je eigen erotische fantasieën waar! 


Winnen
Ben jij nieuwsgierig naar BDSM en zou je hier meer over willen weten? Ze.nl mag 10 exemplaren van het boek Luister naar je indderlijke godin weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 22 januari 2013.

Geen zin om te wachten tot je gewonnen hebt? Bestel het boek dan alvast op bol.com! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl.