Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Boek Paaz

Paaz is een ontroerend en levensecht boek over een vrouw die alles voor elkaar lijkt te hebben, maar eigenlijk erg somber is en dood wil. Een aangrijpend boek dat je niet snel loslaat. Ze.nl geeft 10 exemplaren van Paaz weg.
 
Het verhaal
Emma heeft het ogenschijnlijk helemaal voor elkaar, met een leuke vriend en een geweldige baan. Dat ze tegelijkertijd vaak somber is en dood wil, vindt ze bijzaak. Tot op een dag het onvermijdelijke gebeurt en ze met spoed op de paaz wordt opgenomen. Daar wordt Emma genadeloos met zichzelf en haar verleden geconfronteerd. Hartverscheurend eerlijk en soms hilarisch vertelt ze over haar zoektocht langs pillen, psychiaters en psychologen, bizarre therapeutische sessies, doorgedraaide medepatiënten en toegewijde verpleging - een zoektocht naar zichzelf.
 

Paaz is een autobiografische roman - waarbij wat kleine dingen zijn aangepast - van Myrthe van der Meer (pseudoniem). Myrthe van der Meer (1983) werkte als redacteur bij een grote uitgeverij, tot ze een burn out kreeg en in de psychiatrische kliniek in het ziekenhuis belandde. In het boek Paaz krijg je een kijkje op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis waar zo weinig bekend over is. Emma vertelt over de puzzels die haar door de vijf maanden hebben gesleept, de doktoren en de medepatiënten met wie zij een band opbouwde. 


Winnen
Ben jij nieuwsgierig geworden naar Myrthes bijzondere verhaal? Ze.nl mag 10 exemplaren van het boek Paaz weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl én The House of Books te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 11 januari 2013.

Geen zin om te wachten tot je gewonnen hebt? Bestel het boek dan alvast op bol.com! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl.