WIN: DVD Sonny Boy

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Rika (Ricky Koole) heeft goede redenen om het huwelijk met haar man Willem (Marcel Hensema) te beëindigen. Ze verlaat hem en haar vier kinderen en vestigt zich in Den Haag, maar dan begint de zware strijd om haar kinderen te kunnen zien en om het hoofd boven water te houden. Ze ontmoet de Surinaamse, zeventien jaar jongere Waldemar (Sergio Hasselbaink), waarmee ze een stormachtige verhouding krijgt. Rika raakt al snel zwanger en bevalt van een zoon, Waldy, die ze Sonny Boy noemen.

Als de oorlog uitbreekt, verandert Rika’s pension al snel in een toevluchtsoord voor onderduikers. Dit gaat een tijd goed, totdat er op een morgen een inval plaatsvindt. Ze zijn verraden, en worden samen met alle onderduikers afgevoerd. Zal Sonny Boy zijn beide ouders ooit nog terugzien...?

Ze.nl mag een aantal exemplaren van Sonny Boy weggeven! Om kans te maken op de dvd moet je Ze.nl liken op Facebook én de onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 9 juni. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.


Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel 'm dan online bij Bol.com!