Win: 3 dagen verblijf in Disneyland Paris tijdens Halloween Festival

Winacties door Laura

Voor Disneyland Paris is niemand te oud. Mickey Mouse wordt 90 jaar en dat betekent één groot feest in Disneyland Paris van oktober tot december 2018. En jij kan tickets én een hotelovernachting voor vier personen voor drie magische dagen en twee magische nachten winnen. 

Halloween in Disneyland

Disneyland Paris viert de Grandioze Mickey Mouse Party van oktober tot en met december en daar kun jij bij zijn! Er is ook een nieuwe attractie tijdens het feest, namelijk Mickey's PhilharMagic. Een 4D-attractie met allemaal Disney-klassiekers, met in de hoofdrollen Mickey, Donald en nog veel meer populaire Disney-figuren. 

Disneyland bevindt zich helemaal in de Halloween-sferen tijdens Halloween. De grote parade staat in het teken van de grootste Disney-schurken zoals Maleficent, Jafar en Cruella de Vill. Lees op DisneylandParis.nl meer over alle activiteiten tijdens Halloween.

Wat kun je winnen? 

Een 3-daags Disneyland Paris arrangement voor maximaal 4 personen. Het arrangement is op basis van eigen vervoer en inclusief:

- 2 overnachtingen in Disney's Sequoia Lodge

- 3 dagen toegang tot de Disney Parken

- Het arrangement kan worden opgenomen op basis van beschikbaarheid

halloween disney

Hoe doe je mee?

Kansmaken op deze toffe prijs is een eitje. Vul hieronder je gegevens in en vertel waarom JIJ Halloween in Disneyland Paris niet mag missen. 

De winnaar krijgt persoonlijk bericht van onsMeedoen kan tot 15 september.