WIN: Tickets voor Michael Bublé in Hyde Park in Londen

Winacties door Laura

Ja ja, het is nu officieel zomer! De tijd van festivals, heel veel festivals. Elke weekend is het weer raak ergens in Nederland. Maar hoe gaaf zou het zijn om een muziekfestival mee te maken in één van de mooiste parken van Londen? Met een optreden van één van de grootste artiesten ooit? Je leest het goed. Je kunt tickets winnen voor Michael Bublé in het Hyde Park.

Sublime FM viert de start van de zomer met Sublime Summertime. Het hele seizoen maak je kans om mooie zomerprijzen. Deze week kun je tickets winnen voor het optreden van Michael Bublé tijdens het British Summertime Festival in Hyde Park, Londen. Reis en verblijf worden volledig verzorgd door Sublime.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel. Download de Sublime app voor iOS of Android. Klik links bovenaan op ‘acties’ en beantwoord de vraag over Michael Bublé. Elke dag zal er een andere vraag gesteld worden, en je kunt elke dag meedoen. Op maandag 25 juni wordt de winnaar van de tickets, vlucht en hotel voor twee personen opgebeld. Je wordt alleen gecontacteerd wanneer je hebt gewonnen. Fingers crossed!

Lees ook: Deze beautyproducten kun je het best bewaren in de koelkast tijdens zomerse temperaturen

Beeld: Sublime FM