WIN: SingStar Dance

Winacties door Redactie Ze.nl

SingStar Dance introduceert voor het eerst in de gamegeschiedenis een gecombineerde aanpak van zang en dans dankzij de innovatieve PlayStation Move bewegingscontroller. Met een gevarieerde tracklist - waaronder hits van La Roux, Black Eyed Peas, Lady Gaga en The Backstreet Boys - is SingStar Dance de gegarandeerde partyhit van dit najaar!

Alle leuke kenmerken die je van SingStar gewend bent zijn wederom van de partij. Deze keer kun je echter kiezen: óf zingen óf zingen en dansen! Met behulp van de PlayStation Move bewegingscontroller kun je dansend aan de slag op de originele choreografie van de muziekvideo's. Volg de dansinstructies op het scherm en waan jezelf een wereldster. SingStar Dance maakt het mogelijk om met maximaal vier personen gelijktijdig aan de slag te gaan (2 dansers/2 zangers). Hoe beter je danst of zingt, hoe hoger je score!

Jouw dans- en zangprestaties zijn niet alleen te bewonderen voor je medespelers, SingStar Dance zorgt ervoor dat je deze ook kunt delen met al je familie en vrienden. Maak foto's en videobeelden met de PlayStation Eye, bewerk de beelden met de PlayStation Move en deel jouw kunsten met de hele wereld via My SingStar Online! Naast de uitgebreide tracklist, kan je ook steeds nieuwe nummers aankopen via de online SingStore.

Ze.nl mag een aantal exemplaren van SingStar Dance weggeven. Om kans te maken op het spel moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 25 januari. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.