TIP: Teitloos.nl ( WIN & korting!)

Winacties door Redactie Ze.nl

Op Teitloos vinden online shoppers een twaalf ‘verdiepingen’ tellend warenhuis, met shop-in-shops van leuke merken als Rice en Silly. Alles waarvan je niet wist dat je ’t nodig had en alles wat je zoekt in leuke cadeaus, vind je in dit warenhuis. Onwijs leuke hebbedingetjes en gadgets, zoals bijvoorbeeld een wijnflestasje, lipglossjes in de vorm van cakejes, leuke sieraden, kitschy accessoires, sleutelhangers, sushi-bestek en hebbedingetjes voor in huis. Kortom: alles op het gebied van accessoires vind je in Neerlands’ eerste webwarenhuis: Teitloos.

Het cadeauwarenhuis is begin vorige maand gelanceerd en was een logisch gevolg van de webshops die eigenaresse Maris Maria Renne al runde: onder andere Zoetiteit.nl en Sushiteit.nl. Om alle webshops te bundelen is Teitloos in het leven geroepen. “Elke verdieping heeft een eigen thema, zodat je makkelijk een cadeau vindt dat bij de ontvanger én bij jouw budget past”, vertelt ze.

 


Korting... En win!
Ben je al enthousiast? Er is meer leuks... Ter ere van de lancering van Teitloos heeft Maris Maria, speciaal voor jullie als leZeressen, een fijne kortingsactie in het leven geroepen! Zie je een leuk product in één van de webshops? Als je 'Ze20' bij je bestelling vermeldt, krijg je maar liefst twintig procent korting op je totale aankoopbedrag! De korting is geldig tot 29 juni.

Maar er is meer... Ze.nl mag ook nog eens een superzomers pakket, bestaande uit onderstaande hebbedingetjes en ter waarde van ruim €65,- weggeven! Dit pakket is ideaal voor een zomerse picknick, dus heb jij zin in de zomer? Lees dan zeker even verder om erachter te komen wat je moet doen om te winnen! 


Het zomerse picknickpakket bevat:

  • Een setje roze ijsmakers t.w.v. €8,95
  • Een pakketje met twintig roze flamingo-cocktailprikkers t.w.v. €2,95
  • Een vrolijk geblokt picknickkleed t.w.v. €17,50
  • Een setje kitsch picknickbordjes van Rice t.w.v. €10,75
  • Een setje van drie vrolijk gekleurde, stapelbare en draagbare picknicktrommeltjes van Rice t.w.v. €10,95
  • Een frisbee van Rice t.w.v. €4,75
  • Een zonnig, geel lampionnetje (werkt op zonne-energie) t.w.v. €9,95


Om kans te maken op één van de pakketten, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 29 juni. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.