WIN: Een spannende koffer van LELO (t.w.v. €2500!)

Winacties door Michelle Habets

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat we wat hete nachten tegemoet gaan. Nee, we hebben het niet over de tropische temperaturen, maar over de stomende seksavontuurtjes. Wil jij deze zomer al jouw seksfantasieën uitproberen en ben je niet vies van een nacht vol spanning? Dan hebben we goed nieuws voor je, want wij mogen een goed gevulde koffer van LELO weggeven! 15-jarig jubileum

Het luxe speeltjesmerk LELO bestaat vandaag 15 jaar en dat mag groots gevierd worden. Daarom geven wij een limited edtion koffer ter waarde van 2500 euro (!) weg. Deze koffer bevat twaalf voorwerpen waar we spontaan rode oortjes van krijgen en waarmee je deze zomer gegarandeerd een tijdje zoet kunt zijn. De seksspeeltjes van LELO zijn niet alleen een lust tussen de benen, maar ook voor het oog. En dat niet alleen: technisch mag je er ook wat van verwachten - je kunt de beste technische hoogstandjes verwachten van LELO. 

Intieme producten

 

LELO is al jaren een toonaangevend merk voor intieme lifestyleproducten: hun toewijding aan kwaliteit en innovatie staat al vijftien jaar hoog in het vaandel. En dat kunnen we alleen maar toejuichen, je wilt immers zeker zijn van kwaliteit tussen de lakens, toch?

 
Koffer winnen
Wil jij zo'n spetterende koffer ter waarde van 2500 euro winnen? Hij is limited edition en er zijn er maar 800 van gemaakt! Superrrrr speciaal dus. Hoe je meedoet? Laat hieronder weten waarom nu uitgerekend jíj zo'n koffer verdient.