WIN: Waardebon House of Shoes t.w.v. ?25

Winacties door Redactie Ze.nl

Ook deze zomer zijn de Birkenstocks weer helemaal hot. Niet zo gek, want ze zijn nog steeds ontzettend leuk te combineren met zomerse kleding! House of Shoes is één van de grootste aanbieders van de populaire slippertjes en heeft dan ook een ruime keuze in kleuren en modellen. De 'Gizeh' (zie intro-afbeelding) is één van de best lopende modellen, en is leuk te combineren met zowel jeans, een jurkje of je bikini.

Wil je weten welke modellen er allemaal zijn en welke leuk bij jouw garderobe passen? Ga dan snel een kijkje nemen bij een House of Shoes-winkel bij jou in de buurt.


Maar House of Shoes biedt, naast de Birkenstock-collectie, ook een ruime keuze uit andere schoenen: laarzen, sneakers, sandalen, pumps, hoge en lage hakken, enkellaarsjes én natuurlijk ballerina's. Zit er iets voor jou tussen?

  


Ze.nl mag 3x een waardebon t.w.v. van €25,- weggeven, die je in de winkel kunt besteden. Om kans te maken op een waardebon moet je Ze.nl liken op Facebook én onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 11 juni. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.