WIN: 3x DVD-box Gossip Girl

Winacties door Redactie Ze.nl
Wat zaten we aan de buis gekluisterd toen Gossip Girl werd uitgezonden en wat hielden we van het Upper East Side-glamourwereldje! Helaas is de serie niet meer, maar gelukkig kun jij het herbeleven. Wij geven namelijk 3x de DVD-box weg!
 
De outfits van Serena en Blair, de intriges, de romances, de glamour: dagen, nee, wéken hebben we ons vermaakt met Gossip Girl. Want wat was het smullen met deze serie. Zouden Blair en Chuck een happily ever after krijgen? En hoe zou het aflopen met Dan en Serena? En de hamvraag: wie is Gossip Girl...?

De serie gaat over een groep tieners die opgroeit in de Upper East Side van New York. Een glitter- en glamourwereldje waarin succes, imago en reputatie centraal staan, en niet te vergeten: wie het met wie doet. En degene die je dat kan vertellen is... juist, Gossip Girl. Maar wie zit er eigenlijk verschuild achter deze gossipblog?  
 


 
Inmiddels is Gossip Girl alweer twee jaar afgelopen, en kunnen we alleen nog maar oude afleveringen voor de 87e keer kijken. Want wat missen we bitchy Blair, modebewuste Serena, bad boy Chuck en de Humphreys! En Dorothea, de huishoudster van Blair, missen we misschien nog wel het meest. 
 
Winnen 
Heb je de serie nog nooit gezien en wil je daar graag verandering in brengen? Of wil je alle Gossip Girl-momenten nog een keer beleven? Dan hebben wij erg goed nieuws voor je. Wij mogen namelijk 3x de hele serie – oftewel seizoen 1 tot en met 6 – van Gossip Girl weggeven! En niet zomaar de hele serie, maar de exclusive edition inclusief Gossip Girl-clutch. Hoe doe je mee? Like Ze.nl op Facebook en druk hieronder op de meedoenbutton. Meer kans maken? Deel dan deze winactie door op een van de sharebuttons links van het artikel te klikken. Succes!
 
De actie loopt tot en met 17 december 2014. 

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel de box dan bij bol.com.