Win een tablet bij Ze.nl!

Winacties door Ze.nl
Ken je dat? Je wilt even snel iets online invullen, maar je laptop opstarten, daar heb je geen zin in, en op je mobiel wordt het te veel gepriegel. *Zucht*, zwaar leven. Via Ze.nl maak je nu kans om een tablet te testen én te houden!
 
Ze.nl wil je natuurlijk de hele dag door kunnen lezen. Op je werk, op je computer, onderweg op je mobiel en… thuis op je tablet. Oh wacht, dan moet je er natuurlijk wel een hebben. Bovendien is het een superfijne gadget om even snel je mail te checken of iets op te zoeken.
 
 
Testen & winnen
Heb je er geen? Doe dan HIER mee met onze speciale test- & winactie waarbij je kans maakt op één van de tien I785D8DCZ-tablets ter waarde van € 349,- per stuk! Maar dat is nog niet alles, je krijgt er ook een toetsenbord en een McAfee-virusscanner ter waarde van € 29,95 per stuk bij! Onder alle inzendingen worden er tien testers gekozen, die dit pareltje mogen houden na afloop. 

Kopen met korting
Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Dan kun je de tablet HIER bestellen voor een speciale kortingsprijs van € 169,50! Daarbij krijg je dan een extra kortingscode van 20% die je kunt besteden bij modeshop I Want That Musthave

Je kunt meedoen tot en met 12 december.

Héél veel succes ladies!