WIN: 5x DiningCity Unlimited card

Winacties door Ze.nl
We vinden het allemaal heerlijk om buiten de deur te eten. Maar kun jij ook zo erg balen van het prijskaartje dat daaraan vastzit? Dan hebben wij goed nieuws voor je: wij mogen 5x een DiningCity Unlimited Card weggeven!
 

Uit eten gaan: het liefst doen we niets anders. Gezellig bijkletsen met vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje of romantisch tafelen met je lover. Uit eten gaan is gewoon gezellig én leuk. En het allerbeste: geen afwas, hallelujah! Echter, iets minder leuk is de rekening naderhand. Maar met de DiningCity Unlimited Card wordt die een stuk minder vervelend!


DiningCity Unlimited Card
Met de DiningCity Unlimited Card kun je een jaar lang elke dag gratis uit eten voor maximaal € 49 bij meer dan 250 restaurants! Aan de kaart zitten een paar voorwaarden vast. Zo wordt er per tafel maar één kaart geaccepteerd, moet je minimaal met z'n tweeën zijn en geldt het voordeel alleen op eten. Welke restaurants meedoen, kun je vinden op de site van DiningCity.

Winnen
Ben je helemaal weg van de DiningCity Unlimited Card en kun je niet wachten om je lover of vriendin te verrassen met een leuk etentje? Doe dan mee aan deze winactie. Wij mogen namelijk 5x een DiningCity Unlimited Card weggeven. Hoe doe je mee? Like Ze.nl op Facebook en druk hieronder op de meedoenbutton. Meer kans maken? Deel dan deze winactie door op een van de sharebuttons links van het artikel te klikken. Succes!
 
De actie loopt tot en met 27 november 2014.