WIN: ?500,- shoptegoed bij Nelly.com!

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Nelly.com
is een mooie, stijlvolle website waar je avonden zoet kunt zijn met het shoppen van de laatste mode. Een soort online paradijsje voor de shopgrage vrouw! En het wordt beter: Ze.nl mag ?500,- shoptegoed weggeven!


Zeg eens eerlijk: met dit koude weer voel je er toch weinig voor om stad en land af te gaan op zoek naar een leuke, nieuwe outfit? Daar loop je dan, te zeulen met tassen, terwijl de hemel er een missie van heeft gemaakt om je tot je ondergoed van regen te doordrenken.


Nou, gooi die handdoek maar in de ring, want wij hebben een veel betere oplossing voor je. En dat is de Scandinavische website Nelly.com! Je kunt hier je hart ophalen aan prachtige kleding (ook lingerie en badmode), gave accessoires, fijne beautyproducten en schoenen waarvan je voeten onmiddellijk tot een luid juichen overgaan. Het aanbod is zó groot dat je wel moet slagen! Nelly.com verkoopt topmerken zoals Vila, French Connection, Object, Modström en (huismerk) Nelly Trend; allemaal van schitterende kwaliteit. En ook erg handig: je kunt gewoon met iDEAL betalen.

Win & korting!
Ze.nl mag maar liefst ?500,- shoptegoed voor Nelly.com weggeven aan een gelukkige winnares. Zij kan zichzelf vervolgens he-le-maal te buiten gaan in de online shop van Nelly.com. Zo'n gave kans wil je toch niet aan je voorbij laten gaan? 


Hoe doe je mee?

Breng Ze.nl op een zo origineel en leuk mogelijke manier onder de aandacht bij je vrienden, familie en kennissen - zodat iedereen lid wordt. Denk bijvoorbeeld aan social media, je persoonlijke blog, maar ook buiten het internetleven zijn er genoeg mogelijkheden!

Laat voor 14 november in de open vraag onder dit artikel weten hoe jij dit hebt gedaan. Je kunt ook 'bewijsmateriaal' mailen naar prijsvraag@ze.nl. Uit de reacties kiezen wij de gelukkige winnares van ?500,- shoptegoed!

Daarnaast hebben wij ook nog eens een fijne kortingscode voor je. Als je voor 18 december 2011 een bestelling van minimaal ?60,- plaatst, dan krijg je ?15,- korting ? dat is maar liefst 25%! De code is: SCENENELLY!