WIN: DVD-pakket met 3 sexy films!

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Y.P.F. gaat over vijf stellen die gevolgd worden van voorspel tot het nagenieten. Eerst het getrouwde stel, waar Abby haar best doet om het seksleven met manlief Andrew nieuw leven in te blazen. Totdat blijkt dat de problemen dieper gaan dan de speeltjes die ze uit de kast trekt. Vervolgens Matt en beste vriendin Kristen (Carly Pope), die ontdekken dat vrijblijvende seks tussen vrienden niet zo simpel is als het klinkt. Emotionele verwarring zorgt ook voor moeilijkheden als Mia nog een keer het bed deelt met ex Eric. Hebben ze elkaar eigenlijk wel zo losgelaten als ze beweren? Minder problematisch lijkt het verhaal van stoere macho Ken (Callum Blue). Vertederd door zijn openhartigheid valt Jamie (Diora Baird) na de eerste date als een blok voor de mens achter de ruige façade. Ten slotte grote vragen bij Gord, die zijn roommate Dave uitnodigt voor een triootje met zijn vriendin. Aan de late kant realiseert ook hij zich wat de consequenties van onbekommerd plezier in bed kunnen zijn...

YPF is nu te zien in de bioscoop!

Om dit te vieren mag Ze.nl vijf dvd-pakketten met 3 sexy films weggeven: Love & Sex, Bright Young Things en Imagine Me and You! Wat moet je daarvoor doen?

Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op het pakket. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Waarvoor staat de afkorting Y.P.F.?

Mail je antwoord voor 2 oktober naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.