Bied mee en WIN 3 maanden gratis sporten bij Fit For Free! (t.w.v. € 99,96)

Winacties door Redactie Ze.nl

De donkere dagen breken aan en dat kan maar één ding betekenen: chocolade, chocolade en nog meer chocolade. Wees die kerstkilo's voor en duik tijdig de sportschool in met deze tijdelijke actie. Bij Ticketveiling bied je nu namelijk mee op een gouden deal: drie maanden gratis sporten bij Fit For Free ter waarde van € 99,95. Ook betaal je geen inschrijfgeld. Bied snel mee via deze link!

Hoe werkt het? 

Wil jij ook kans maken op drie maanden GRATIS sporten? Doe dan snel mee. Dat gaat als volgt:

  1. Ga naar deze link
  2. Maak een account aan op Ticketveiling
  3. Bied mee & win!

Over Fit For Free

Een sportschool waar je je thuis kunt voelen, dat is Fit For Free. Het maakt niet uit wat voor sporter je bent: iemand die gezelligheid zoekt tijdens het bewegen, een doorgewinterde sporter met een duidelijk doel voor ogen, of een startende sporter die een zetje nodig heeft om de eerste stap te zetten. Fit For Free is er om sportwensen te vormen en sportdoelen te bereiken.

Een sportieve levensstijl begint bij jezelf, maar wij helpen je graag een handje mee met deze fikse korting Start nu alvast met de goede voornemens van het komende jaar, want er is altijd wel een Fit For Free club bij jou in de buurt! Je kunt bij Fit For Free terecht om af te vallen, sterker te worden, conditie op te bouwen of te revalideren. Let's go!

Bied mee!

Wil jij drie maanden gratis sporten bij Fit For Free? Bied dan mee op Ticketveiling en wie weet win jij dat sportabonnement! Er is altijd wel een Fit For Free bij jou in de buurt. Zo kun je direct beginnen aan je goede voornemens. Na drie maanden wordt het gratis abonnement omgezet in het reguliere tarief. De actie loopt tot en met 1 december 2019. 

Lees ook: Black Friday Deals 2019: Hier shop je de beste deals!