WIN: een Outlander-waardige overnachting in een Schots kasteel!

Winacties door Redactie Ze.nl

Met de feestelijke decembermaand op komst, willen we eigenlijk nog even genieten van de stilte voor de storm. Even ontspannen met een goede serie is een optie, maar veel fijner is het natuurlijk om te ontsnappen naar een Schots kasteel!

Buiten is het een stuk kouder dan we het graag hebben. We trekken ons dus graag terug en verwennen onszelf met een binge watch sessie van onze favoriete serie. Kun je wel even wat serie-inspiratie gebruiken? Ga dan voor de Brits-Amerikaanse serie Outlander, een dramaserie waarin tijdreizen centraal staat. Seizoen 2 is nu beschikbaar op Blu-ray en DVD!

Outlander

Tijdens haar huwelijksreis naar Schotland in 1945 gaat Claire plotseling terug in de tijd wanneer ze een steen in een Schotse druïdencirkel aanraakt. Ze komt terecht in 1743, waar ze de Schotse strijder Jamie ontmoet. Om praktische redenen trouwen Claire en Jamie. Gelukkig worden onze romantische zielen niet teleurgesteld en worden de twee daadwerkelijk verliefd op elkaar.

Wanneer Claire en Jamie in seizoen 2 naar Frankrijk vertrekken, proberen ze te infiltreren bij de jakobieten. Omdat Claire’s man uit 1945 zeer geïnteresseerd was in geschiedenis, weet Claire welke toekomst de Schotten te wachten staat. Claire en Jamie zullen alles op alles moeten zetten om te zorgen dat de Slag bij Culloden wordt voorkomen. Dit blijkt echter lastiger te zijn dan gedacht en de relatie van de twee komt onder druk te staan.

Winnen

Ben jij helemaal enthousiast geworden en wil jij Outlander graag zien? Doe dan mee aan onze winactie. Wij mogen namelijk seizoen 1 en 2 van Outlander op DVD weggeven én een voucher van CelticCastles.com t.w.v. €350. Met deze voucher kun je overnachten in een sprookjesachtig Schots kasteel dat zo uit de set van Outlander lijkt te komen.

Wat je moet doen om kans te maken? Like Ze.nl op Facebook en vul hieronder je gegevens in! Wie weet vertoef jij dan binnenkort wel in een Schots kasteel en kun jij de avonturen van Claire en Jamie volgen op DVD. Meedoen kan tot en met 7 december. 

Veel succes!