WINACTIE: Win een persoonlijke videoboodschap van déze bekende Sinterklaas

Winacties door Rochèll

Sinterklaas is in het land! Lijkt het jou leuk om je moeder, vriend(in) of iemand anders te verrassen met een persoonlijke boodschap van de goedheiligman? Doe mee aan deze winactie en maak kans op een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas!

Sinterklaas wordt zoals elk jaar vertolkt door Bartho Braat (onder andere bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden). Zet de welbekende goedheiligman in zoals jij wilt. Wat dacht je van je collega op werk eens even bedanken voor het harde werken afgelopen jaar? Of misschien je baas eens even anoniem op zet plek zetten? Ook voor één van je vele whatsapp groepen kan je bijvoorbeeld je vriendinnen origineel verrassen. De Sint is daadwerkelijk van álle markten thuis. 

Kortingscode
Omdat de energiekosten de pan uit rijzen, doen wij een duit in het zakje. Want uiteindelijk willen we natuurlijk dat iedereen een leuke Sinterklaas heeft. Gebruik daarom de code: ZeSint10 en bestel je persoonlijke video van Sint met 10% korting via de website van ShoutOut. Wil je liever dat één van de andere 375 VIPs een Sinterklaas boodschap voor je inspreekt? Dan is de code ook daar geldig!

Winactie: maak kans op een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

Een kortingscode is mooi meegenomen, maar het is natuurlijk nóg leuker om een gratis videoboodschap te winnen. Vul het onderstaande formulier in en doe automatisch mee aan de winactie. Meedoen kan tot donderdag 24 oktober 12.00 uur.

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter!

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.ze.nl/c/46/winnen

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.