WIN: Sephora make-up set t.w.v. ? 119,-

Winacties door Redactie Ze.nl
Af en toe is het heerlijk om met je kwasten en lippenstiften in de weer te gaan. Sephora is met hun mooie en leuke make-up producten een ideaal merk hiervoor. Ze.nl mag maar liefst vijf make-up setjes t.w.v. ? 119,- per stuk weggeven!
 
Kijk jij je ogen ook altijd uit in de winkels en shop-in-shops van Sephora? Uren kan ik er rondkijken op zoek naar de mooiste, fijnste en leukste make-up producten, geuren en huidverzorging. 
 

Over Sephora
Sephora is opgericht in Frankrijk in 1969. De keten staat bekend om haar betaalbare prijzen, efficiënte formules, spectaculaire ontwerpen van de producten en een zeer goede kwaliteit! Een gedurfd merk met 1400 producten. Bovendien verrijkt Sephora haar assortiment elk jaar door minimaal driehonderd (!) nieuwe producten hieraan toe te voegen. Alle producten zijn getest in onafhankelijke laboratoria die strikt voldoen aan de cosmetische reglementering wereldwijd. Ook voldoen zij aan de milieu-, sociale- en ethische richtlijnen. Voor meer info: kijk even op de site van Sephora of op de Facebook-pagina.
 
Winnen
Ben jij net zo gek op Sephora als wij? Dat komt goed uit! Wij mogen namelijk vijf make-up setjes weggeven van dit merk. De inhoud van de setjes bestaat uit:
  • Sephora: Pret-a-porter palette t.w.v ? 46,90 
  • Sephora: Smoothing primer t.w.v ? 12,80 
  • Make Up For Ever: Rouge artiste natural lipstick t.w.v ? 23,10 
  • Too Faced: Lip injection technocolor t.w.v. ? 17,00 
  • Urban Decay: Eyeshadow in flash t.w.v. ? 20,00 
 
Wat moet je doen om dit te winnen? Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De prijsvraag loopt tot en met 4 juli 2012.