Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Ontspanningsmassage bij Ki & Sento

Het wordt tijd om als drukbezette vrouw helemaal in de relaxmodus te komen! En hoe kan dit beter dan met een heerlijke ontspannningsmassage? Bij Ze.nl kun je nu zo?n massage van negentig minuten winnen bij Ki & Sento!

Massagepraktijk Ki & Sento
Ki & Sento richt zich met haar massages specifiek op (werkende) vrouwen en moeders. Een heerlijke massage op z'n tijd is voor jou als drukbezette vrouw geen overbodige luxe. Een massage werkt niet alleen ontspannend, maar is ook heel goed voor de gezondheid. Ki & Sento houdt rekening met de werkende vrouw door haar speciale openingstijden. Van maandag tot en met zondag, zowel overdag als in de avonduren kun je hier terecht voor een heerlijke massage.

Voor een afspraak hoef je niet per se te bellen of te mailen. Op de website van Ki & Sento kun je heel gemakkelijk wanneer je maar wilt direct een afspraak inplannen.


De ontspanningsmassage
Deze massage heeft een diepe ontspannende werking op zowel lichaam als geest. Met verwarmde olie zal negentig minuten lang het gehele lichaam, van het hoofd tot aan de tenen, gemasseerd worden. Je waant je meteen in een paradijs door de rustige muziek en de sfeervolle en warme massageruimte. Na deze massage kun je het drukke dagelijkse leven weer met gemak aan!

Winnen
Kun jij zo?n heerlijk intense massage wel gebruiken? Doe dan mee met onze winactie! Ze.nl mag drie ontspanningsmassages van negentig minuten weggeven! (Let op: locatie is in Den Haag.) Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De actie loopt tot en met 4 juli 2012.