Black Friday Deals 2019: Hier shop je de beste deals!

Fashion door Redactie Ze.nl

Yes! De Black Friday periode is begonnen. Hoewel Black Friday zelf pas op 29 november 2019 is, hebben veel winkels de hele week al dikke kortingen! Omdat jij natuurlijk geen tijd hebt om uit te zoeken waar je de beste Black Friday deals scoort, hebben wij vast de allermooiste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Check snel bij welke winkels jij de allerbeste Black Friday deals scoort!

1. Black Friday Deals bij Philips 

Scoor de hele week al tot 50% early access op de Black Friday deals bij Philips!

2. Black Friday Deals bij H&M 

Scoor de hele week al verschillende kortingen. Op 26 november ontvang je 50% korting op knitwear, terwijl je tijdens Black Friday 20% korting op alles ontvangt! Tijdens Cyber Monday gaan sommige producten zelfs voor 60% weg...

3. Black Friday Deals bij JBL 

Scoor tot 60% korting bij de Black Friday Deals van JBL! Ga jij voor een JBL koptelefoon? Bijvoorbeeld voor tijdens het reizen of om je te concentreren op je werk. Deel je je muziek liever met anderen? Ga dan voor een van de mooie speakers van JBL. 

4. Black Friday Deals bij HEMA

Bij HEMA scoor je elke dag een nieuwe deal in de week van Black Friday. Daarbij krijg je ook alvast een sneak peek van de Black Friday deals die op de dag zelf zullen gelden. Dat belooft wat...

5. Black Friday Deals bij Wehkamp

Van zondag 24 november tot en met maandag 2 december profiteer je van Black Friday deals bij wehkamp. Je ontvangt bizar veel korting op wintermode, woonartikelen, speelgoed, elektronica en meer! En dat alles maar liefst negen dagen lang! 

6. Black Friday Deals bij Koffievoordeel

Sla je favoriete koffie nu extra voordelig in met de Black Friday deals van koffievoordeel! Van koffiebonen tot cupjes en espressomachines tot iperomachines, je vindt het voordelig bij Koffievoordeel. 

7. Black Friday Deals bij Photogifts

Op zoek naar een origineel cadeau? Dit jaar pak je bij Photogifts een hele dikke Black Friday deal, namelijk 40% korting op alles! Check snel welke kortingscode je kunt gebruiken om jouw voordeel te pakken.

8. Black Friday Deals bij Hunkemöller

Ook bij Hunkemöller kun je hoge kortingen scoren tijdens de Black Friday deals. Pak 25% korting op de hele collectie tijdens de week van Black Friday! Daarnaast hebben ze nog een extraatje voor je in petto...

9. Black Friday Deals bij Xenos

Het is de hele week Black Friday bij Xenos. Niet alleen online, maar in 150 fysieke winkels kun je los met de mooiste kortingen. Er zijn wel honderden Black Friday deals te scoren!

10. Black Friday Deals bij Lucardi

Ook Lucardi doet mee met de Black Friday deals 2019. Hier scoor je extra voordeel op de mooiste sieraden. Leuk om cadeau te doen met kerst of gewoon voor jezelf!

11. Black Friday Deals bij Matt Sleeps

Bestel je matras met korting bij Matt Sleeps! Online bestellen, gratis thuisbezorgd en 120 dagen proefslapen. Een nieuw matras was nog nooit zo eenvoudig.

black friday

Lees ook: Dobbelen met Sinterklaas? Met deze 12 cadeaus maak je iedereen blij

Over Black Friday

Black Friday wordt al sinds jaar en dag gevierd in Amerika. Daar markeert het de vrijdag na Thanksgiving, een dag waarop nagenoeg iedereen vrij is. Om de opening van het kerstinkoop seizoen te vieren, hebben veel winkels dikke kortingen om mensen naar de winkels te lokken. Vaak is het op Black Friday zo druk op straat, dat het letterlijk zwart ziet van de mensen. Daarom heet het ook Black Friday! Inmiddels is de koopgekte overgewaaid naar Nederland en hanteren winkels ook hier dikke Black Friday deals. Hoewel wij hier niet vrij zijn, kun je online gelukkig volop shoppen met de mooiste kortingen!

Hoe scherp zijn de deals tijdens Black Friday?

Black Friday draait om deals, deals en nog eens deals! Je wil natuurlijk weten of je tijdens Black Friday de best mogelijke deal gescoord hebt. Dat hangt af van meerdere dingen. Ten eerste verschilt het natuurlijk per winkel. Waar je in ieder geval van op aan kunt, is dat producten met wel 10% tot 70% afgeprijsd kunnen worden. Kortom, je betaalt gegarandeerd minder dan de oorspronkelijke winkelwaarde! Waar je in ieder geval op kunt rekenen, is dat veel winkels de hele week kortingen hanteren en niet alleen op Black Friday. De maandag na Black Friday is Cyber Monday en dan kunnen korting nóg hoger oplopen! Het kan soms dus slim zijn om even te wachten met het scoren van een Black Friday deal...

Wanneer is Black Friday 2019?

Black Friday valt dit jaar op 29 november 2019. Cyber Monday is de week erna op maandag 2 december. 

Hoe lang duurt Black Friday?

Black Friday is maar één dag en duurt precies 24 uur. Toch duurt de koopgekte inmiddels bij veel winkels een hele week. Zo start de Black Friday korting vaak eerder dan de vrijdag zelf, bijvoorbeeld op maandag. De Black Friday deals gaan dan vaak nog langer door tot de week erop. Het hangt er maar net vanaf hoeveel producten de webshops nog in het assortiment hebben. Vaak geldt namelijk OP=OP! Het grote voordeel aan online shoppen is natuurlijk dat je niet lang in de rij hoeft te staan om jouw favoriete items te scoren.

Alle aanbiedingen, deals en kortingen

Benieuwd welke kortingen allemaal gelden tijdens Black Friday? De deals die kunt scoren zijn oneindig, maar wij hebben een handig overzicht van Black Friday 2019 voor je gemaakt waarin je alle deelnemende shops met vette kortingen kunt vinden. Ben je net te laat voor de kortingsdag? Geen paniek, in het weekend en op Cyber Monday gelden de kortingen vaak ook. Sterker nog, vaak worden de kortingen zelfs opgehoogd! Goed om in de gaten te houden, dus. 

Verwachtingen Black Friday 2019

Een slimme meid is voorbereid, dus wie slim is doet alvast wat voorwerk. Bedenk vast wat je wilt kopen tijdens Black Friday, dan hoef je dit enkel nog op te zoeken op de dag zelf om te zien of er mooie kortingen gelden. Kun je jouw product niet in de sale vinden? Check dan bij andere webshops die hetzelfde merk verkopen of ze een mooie korting hanteren. Ook handig om van tevoren te bedenken: vanaf wanneer vind je een korting aantrekkelijk genoeg? Als je dit in je achterhoofd hebt, wordt shoppen tijdens Black Friday alvast een stuk eenvoudiger!

Lees ook: Psst... Ontvang early access tot exclusieve Black Friday deals!