Psst... Ontvang early access tot exclusieve Black Friday deals!

(Web)shops door Redactie Ze.nl

// DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN //

Hey daar koopjesjager! Black Friday komt er weer aan en wel op vrijdag 29 november. Waar veel shops enkel op de dag zelf hoge kortingen aanbieden, zijn er ook winkels die het nog grootser aanpakken. Eén daarvan is Philips. Daar krijg je alvast toegang tot de mooiste deals. Waarom wachten tot Black Friday? Hieronder vind je onze favoriete producten die je in de Black Friday Philips aanbiedingen voor een schijntje kunt scoren. 

Black Friday Philips

Waar Black Friday van oudsher alleen in Amerika gevierd werd als de dag na Thanksgiving, is het fenomeen al lang en breed overgewaaid naar Europa. Ook hier gelden op deze dag dikke kortingen, zodat iedereen alvast voor een schijntje zijn of haar kerstinkopen kan doen. Ook met oog op Sinterklaas is het de ideale dag om je slag te slaan. Bij Philips krijg je alvast early access tot de mooiste aanbiedingen. Benieuwd welke onze favorieten zijn? Check het hieronder!

1. Gezichtsreinigingsapparaat

Het VisaPure Essential gezichtsreinigingsapparaat is een hele mond vol. Maar geen paniek, je hoeft de naam niet te onthouden, als je dit apparaat eenmaal in huis hebt. De nieuwste technologie reinight je gezicht tot in de puntjes en geeft je huid een oppepper. Voor een schone, zachte en stralende huid! VisaPure Essential: € 83,99 (was € 139,99)

2. Elektrische tandenborstel

De Philips Sonicare wordt al jaren geroemd om haar ultrareinigende werking. Deze tandenborstel verwijdert tot wel zeven keer meer tandplak dan een gewone tandenborstel! En zeg nu zelf, is die geen lust voor het oog? Philips Sonicare set, € 113,99 (was € 189,99) 

3. Volautomatische espressomachine

De lekkerste espresso zet je met deze espressomachine van Philips. Van sterke ristretto tot perfecte cappuccino - het kan allemaal. En tijdens de early access van Black Friday Philips scoor je 'm exra voordelig! Philips Saeco PicoBaristo Deluxe, € 569,99 (was € 949,99)

4. On-the-go blender

Met deze miniblender flans je jouw dagelijkse smoothie zo in elkaar. Dankzij de handige drinkfles voor onderweg geniet je nu overal van je favo drankjes! Ga je voor een smoothie, shake, soep of cocktail? Daily Collection Blender, € 29,99 (was € 49,99)

5. Automatische robotstofzuiger

Ook een hekel aan huishoudelijke klusjes zoals stofzuigen? Dan is een robotstofzuiger de ideale oplossingen. HIj spoort ieder vuiltje op de vloer moeiteloos op en met zijn sterke zuigkracht slaat 'ie geen plekje over. Hij heeft zelfs een turbo-modus en 3-staps reinigingssysteem voor droog dweilen. SmartPro Active, € 269,99 (was € 449,99)