Dit zijn ze: de must-have herfstjurkjes van 2019

(Web)shops door Daniëlle

De zomer is helaas voorbij gevlogen en de herfst staat om de hoek. Het is nu toch echt tijd om je zomerjurkjes op te bergen. Niet getreurd, gelukkig zijn er in het herfstseizoen weer genoeg nieuwe trends te vinden. Wij selecteerden een aantal looks waarmee jij stijlvol het najaar begint.

 

Hoe stel je jouw look samen?

Er is een jurk voor elke gelegenheid. Zo bestaat de overslagjurk, de maxi dress, de mini dress, de chiffon jurk en niet te vergeten: de longsleeve jurk. De laatste is een must voor het najaar. Met blote benen én blote armen gaan je haartjes al gauw recht overeind staan. Een jurk met lange mouwen is daarom heel fijn. Draag er een panty bij om ook je benen te beschermen tegen de koud. Afhankelijk van het weer, kun je kiezen voor een dikke panty of een wat dunnere. Maak je look af met een mooi setje schoenen. Cowboylaarzen of zwarte enkellaarsjes met een hak zijn altijd goed. Het bevat de kleuren van de herfst en is met veel kleuren te combineren. Of doe eens gek en combineer je jurk met een felle, effen kleur of dierenprint. Bij een jurk staat een kort (biker)jack altijd goed.

Herfstjurkjes 2019: wat zijn mooie kleuren?

Bruin, rood, donkergroen, oranje, zwart… deze kleuren schreeuwen 'herfst'. Dit is heel goed te combineren met andere kleuren die iets lichter zijn. Probeer bijvoorbeeld eens een wat donkere jurk aan te doen, met lichtere schoenen. Hierdoor geef je je outfit een onverwachte edge. En op welke prints moet je in je kast hebben dit najaar 2019? Pied du poule en Schotse ruiten zijn weer helemaal terug. Ook grunge en gothic-stijl is helemaal fashionable deze herfst. En yes, de luipaardprint is nog steeds een gouden kledingkeuze.

herfstjurkjes

Scoor voordelige fashion met de NA-KD kortingscode