Jouw dochter de muze van Mart Visser? Schrijf je in voor de V&D-fashionshow!

(Web)shops door Redactie Ze.nl

Menig fashionista is dol op hem: modeontwerper Mart Visser. Binnenkort lanceert hij voor V&D (waar hij al succesvolle collecties voor ontwierp) een jassenlijn voor meisjes van 2 t/m 12 jaar. En jouw dochter kan zijn muze worden!
 
Van jas tot jurk: you name it, Mart Visser makes it. Om een van zijn creaties te bemachtigen, hoef je trouwens niet per se je spaarpot om te keren. Voor V&D ontwierp Mart verschillende betaalbare collecties, met succes! En nu gaat hij hetzelfde doen voor de kleinere modepopjes: binnenkort lanceert hij een jassenlijn voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar, in de maten 92 tot en met 152. Maar dat is nog niet alles. Jouw dochter maakt namelijk kans Marts minimuze te worden en flink in de spotlights te staan!
 

Fashionshow
Zien jij en je dochter het wel zitten om haar wat moments of fame te geven? Aarzel dan niet en schrijf jullie in voor de V&D-fashionshow. Dit kun je doen door op de muze-Facebookpagina een foto te uploaden waar jij en je dochter samen op staan. Uiteraard mag je je foto flink promoten op je eigen social media-accounts. De honderd inzendingen met de meeste stemmen worden uitgenodigd voor een volgende ronde. Ben je door, dan verschijnen jullie voor een jury waar Mart himself ook in zit. Je dochter wordt dan helemaal gestyled door een professioneel team, waarna ze mooi op de foto wordt gezet. Op die manier wordt alles uit de kast getrokken om een verpletterende indruk op Mart te maken! Tot slot kiest hij uit alle deelnemers zijn minimuze. En zij mag dan deelnemen aan de fotoshoot voor de V&D-kerstcampagne. Wauw!
 
 
Meedoen
Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in op de daarvoor bestemde Facebookpagina. De eerste prijs is de fotoshoot voor de V&D-kerstcampagne, maar wordt je dochter geen minimuze, dan is er altijd nog een tweede prijs: er worden 10 V&D-cadeaukaart ter waarde van € 50 verloot. Ook niet mis! Je foto insturen kan van 18 augustus tot en met 7 september 2014.

Gaan jij en je dochter meedoen?