Cadeau-idee voor de echte gadgetliefhebber (+ WIN shoptegoed)

Winacties door Roos

Ben je op zoek naar een cadeau voor de echte gadgetliefhebber? Dat kan ieder jaar best weer een struggle zijn. Niet getreurd, want wij schieten je te hulp. Is jouw vriend of vader een echte gadgetliefhebber? Dan is dit het ultieme cadeau voor hem (of haar natuurlijk!).

De nieuwste gadgets

Heeft jouw vriend, broer of vader altijd de nieuwste gadgets op zak en kan hij niet wachten om alles aan je te showen? Dan ontkom je er natuurlijk niet aan om iets soortgelijks cadeau te doen. Net als veel van ons heb je waarschijnlijk niet het budget om de nieuwste telefoon, geluidsinstallatie of koptelefoon aan te schaffen, maar dat wil nog niet zeggen dat je niets leuks kunt bedenken!

Nieuwste trend

Heb je al gehoord van de nieuwste trend: Popsockets? Dit zijn plakkers voor op je smartphone die ervoor zorgen dat je betere grip hebt en je telefoon niet uit je handen laat vallen. Hij is multifunctioneel, want je kunt 'm ook gebruiken als handige standaard. Zo kan vriendlief zijn telefoon neerzetten om te videobellen of om zijn favo series te kijken op Netflix. Je hebt ook een variant waarmee je je telefoon in de auto kunt monteren voor handsfree gebruik. Ideaal!

Als je dan toch bezig bent met handige gadgets, kun je bij dezelfde shop direct een handige USB-stick aanschaffen voor aan z'n sleutelhanger. Dan kun je natuurlijk voor een saai modelletje gaan, maar veel leuker is natuurlijk een USB-stick in de vorm van zijn favoriete cartoonfiguur.

Winactie

Tot slot hebben we goed nieuws, want we mogen 3 x 50 euro shoptegoed weggeven bij Allekabels! Vul hieronder je gegevens in en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar en kun je alle bovenstaande gadgets direct aanschaffen. LET OP: Deze winactie is inmiddels afgelopen. 

Lees ook: Kerstverlichting: Zo versier je je huis op een milieuvriendelijke manier