WIN: 2 x 2 Vrijkaartjes voor het betoverende Amsterdam Light Festival

Winacties door Redactie Ze.nl

Terwijl de dagen steeds donkerder worden, kleurt de binnenstad van Amsterdam binnenkort een stukje lichter. De 7e editie van het Amsterdam Light Festival wordt daar namelijk dit najaar gehouden en dat betekent dat we weer kunnen genieten van een prachtige boottocht door de Amsterdamse grachten. 

Doe een wens

Helemaal leuk dit jaar is de mogelijkheid om een wens te doen. Op het Amsterdam Light Festival is namelijk het kunstwerk ‘Light a Wish’ te zien. Maak je een foto van deze paardenbloemzaden die rondzweven, dan kun je deze foto delen via social media en je wens erbij delen. Enkele geluksvogels zullen hun wens in vervulling zien gaan! 

Winnen

De wensactie is een initiatief van rederij Blue Boat en de makers van het kunstwerk OGE Group. De 7e editie van het Amsterdam Light Festival vindt plaats van 29 november 2018 t/m 20 januari 2019. Wij mogen 2x2 vrijkaartjes weggeven voor zo’n betoverende vaart! Op 29 november, wanneer het festival begint, zullen we de winnaars een berichtje sturen. Heb je niet gewonnen? Dan kun je alsnog zelf een kaartje kopen met korting! Wanneer je de kortingscode ALFZE gebruikt, ontvang je 10% korting op je kaartje. Deze kortingscode is geldig van 6 t/m 20 januari 2019. Om mee te doen met de winactie vul je onderaan deze pagina je gegevens in.

Extra info

De afvaarten van het Amsterdam Light Festival vertrekken dagelijks op diverse tijden tussen 17u en 21u. Deze vaarten vertrekken vanaf de steiger aan de Stadhouderskade 501 (t.o. Hard Rock Cafe). Tickets bedragen €24,- per volwassenen, jongeren tot 17 jaar betalen €15,-. Per kaartje wordt er een bedrag gedoneerd aan stichting Make-a-Wish.