WIN: Parapenting in de Ardennen!

Winacties door Donna

Als er één land een grote verscheidenheid heeft aan vakantiebestemmingen, is het wel Frankrijk. Je kunt braden als een kippetje aan de Zuidelijke kust, karakteristieke dorpjes bezoeken in het binnenland, genieten van het romantische Parijs en de rust óf activiteit opzoeken in de Franse Ardennen. Op de website www.mijnfrankrijkgids.nl krijg je een helder overzicht van alle mogelijkheden.

Met name de Franse Ardennen behoren tot een schitterende bestemming voor een kortdurende vakantie deze zomer. Van de prachtige omgeving krijg je geen genoeg! En juist daarom is deze winactie zo leuk; je krijgt de mogelijkheid op een heel andere wijze verliefd te worden op het landschap. Namelijk vanuit de lucht. Vliegend!

Het Frans Bureau voor Toerisme biedt de Ze-lezeressen de mogelijkheid om te parapenten. Dit is de Franse term; de Engelse term is paragliden. Je hangt onder een paraglider, wat een zweeftoestel is dat oogt als een parachute. Het gaat erom zo lang mogelijk in de lucht te blijven en te genieten van het prachtige uitzicht. Een geweldige kans voor de ultieme levensgenieters onder ons!

Ze.nl mag vier tickets voor parapenting in de Franse Ardennen weggeven t.w.v. 55 euro per stuk (let op: dit is exclusief verblijf). Om kans te maken op zo'n ticket vragen we je om Ze.nl te liken op facebook en onderstaande vraag juist te beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 30 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.