Buitenkansje: Proefabonnement op gezondNU voor nog geen tientje

Het wordt weer kouder en de dagen worden weer korter. Er gaat dan niets boven onder een kleedje op de bank liggen. Pot thee en een leuk tijdschrift erbij. Het fijnst is natuurlijk als het tijdschrift elke maand gewoon op deurmat valt. Lijkt dat je wel wat? Doe dan snel mee met deze actie.

gezondnu

3 x gezondNU voor €9,95

Je kunt nu een proefabonnement afnemen bij gezondNu voor slechts €9,95 ontvang je drie magazines. Laat je maandelijks inspireren door gezondNU magazine met elke maand interessante leerzame interviews, praktische artikelen voor een gezonder huis, keuken, tuin en slaapkamer en boeiende verhalen die je motiveren. 

Je gezondheid is je belangrijkste bezit. Daar wil je toch meer over weten? Je wilt gezonder koken, beter slapen, starten met bewegen, ontspannen en eindelijk afvallen. gezondNU geeft je goed onderbouwde informatie om echt mee aan de slag te kunnen. Wij vragen professionals het hemd van het lijf. Samen met vooraanstaande artsen en specialisten, wetenschappers, diëtisten, therapeuten, coaches en psychologen helpt gezondNU je lekkerder in het leven te staan. 

Het is ook mogelijk om een jaarabonnement af te nemen voor €53,95. Dat is niet alles. Daarbij ontvang je de 'Geneeskrachtige planten en kruiden gids' t.w.v. €34,99.

gezond nu