WIN: Een jaar lang GRATIS parkeren met Parkmobile

Ja, we weten het. Een jaar lang gratis parkeren klinkt als muziek in de oren. En misschien ken je de #1 parkeerapp van Nederland al wel: Parkmobile. Dankzij Parkmobile wordt een leuk dagje naar de stad ook écht een leuk dagje naar de stad. Zeg maar dag tegen de hoge tarieven voor parkeergeld!

Parkmobile, wij zijn fan. Eindelijk geen peperdure parkeerboetes meer, geen zoektochten naar parkeerautomaten, geen kilometers lange wachtrijen, geen gedoe met muntgeld, bankpas of parkeerkaartje. Én je betaalt enkel voor de geparkeerde minuten. Je kunt je auto parkeren in heel Nederland, of je nu even snel boodschappen gaat doen of een dagje Amsterdam gepland hebt. In totaal in 185 steden in Nederland én België en daarnaast ook in ruim 120 garages. Mocht je je nu afvragen welke plekken er precies aangesloten zijn, klik dan hier.

Ook werkt het heel simpel: nadat je auto geparkeerd hebt, ziet de app door je gps-locatie waar je je op dat moment bevindt. Vervolgens kun je je parkeeractie starten via de app. Wanneer je dan na een leuke dag terug komt bij de auto, stop je de parkeeractie. Aan het eind van de maand verrekent Parkmobile de parkeerkosten via automatische incasso of creditcard.

En ja, mocht je spontaan beginnen te zweten bij de woorden zoals ‘app’ en ‘gps-locatie’, dan gaat je wereld nog niet ten onder. Je kunt het ook makkelijk regelen zonder internet: gewoon door een belletje of sms’je.

Mocht het nog steeds codetaal voor je zijn, dan helpt het volgende filmpje gegarandeerd om alles wat beeldender te maken:

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Parkmobile

Winactie: zo doe je mee

Tot slot, om het jaar goed te beginnen (en te eindigen) mogen wij iemand blij maken met een jaar lang gratis parkeren via Parkmobile*. Parkeren in de stad is op deze manier nooit zó leuk geweest. Dus, wil jij kans maken op een jaar lang gratis parkeren? Laat dan hieronder je gegevens achter. Maar let op: er zijn een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Deze kun je hier lezen. Door mee te doen aan de win-actie geef je Parkmobile automatisch toestemming voor het opslaan van jouw gegevens. Succes!

*Tot een maximum van €449.