WIN: Jamie Oliver paasgerechten!

Winacties door Redactie Ze.nl
Ben je een ramp in de keuken en heb je wat hulp nodig van een meesterkok voor Pasen? Of ben je gewoon dol op de gerechten van Jamie Oliver? Ze.nl mag 10 waardebonnen van Albert Heijn weggeven voor het Jamie Oliver Paasassortiment!
 
Eén van de populairste koks ter wereld - Jamie Oliver -heeft dit jaar 14 overheerlijke producten ontwikkeld. Stuk voor stuk echte paastoppers voor de verschillende eetmomenten tijdens de komende twee paasdagen. Want typerend voor Pasen is dat Nederlanders het op hun eigen moment vieren. Daarom heeft Jamie verrassende en inspirerende culinaire hoogstandjes bedacht voor het ontbijt, de lunch of brunch, voor bij de borrel en natuurlijk voor het diner.

Dé nieuwe kooktrend dit jaar is bakken. Dat is ook terug te zien in Jamie?s recepten in Allerhande, zoals zijn overheerlijke hartige taart. Voor wie geen tijd heeft om in de keuken te staan is er het banaan honingbrood, dat hoeft maar vijf minuten in de oven. De Jamie Oliver paasgerechten en het uitgebreide AH-paasassortiment zijn vanaf maandag 18 maart exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Dat wordt smullennnn!

fout in embed: media provider niet ondersteund

Winnen
Krijg jij al bij trek bij het idee van deze overheerlijke Jamie Oliver paasgerechten? Loopt het water je al stiekem in de mond? Dan is zo'n Albert Heijn-waardebon echt wat voor jou! Ze.nl mag 10 waardebonnen ter waarde van ? 50,- per stuk weggeven om het gehele Jamie Oliver paasassortiment in te slaan. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met aanstaande zondag 17 maart, dus wees er snel bij!.