WIN: Een romantisch POM-diner voor twee

Winacties door Redactie Ze.nl
Ken je POM Wonderful al? Dit dieprode drankje, dat uit 100% natuurlijke granaatappelsap bestaat, is heerlijk om te drinken en ook nog eens ontzettend gezond door de unieke polyfenol-antioxidanten. Het fruit groeit in de (eigen) boomgaarden van POM Wonderful in Californië, wordt met de hand geplukt wanneer het perfect gerijpt is, geperst met eigen persmachines en verpakt in eigen flessen (één flesje bevat zo'n vijf verse granaatappels). Het proces wordt van begin tot eind streng gecontroleerd, zodat wij alleen het beste van het beste krijgen!

Al eeuwenlang worden granaatappels geassocieerd met liefde, vruchtbaarheid en het huwelijk. Dat maakt POM Wonderful 100% granaatappelsap een heerlijke en gezonde manier om Valentijnsdag mee te vieren. Het is niet alleen goed voor het hart van je lover, maar ook erg lekker in een maaltijd, smoothie of cocktail. Want: de liefde gaat door de maag!

Ze.nl en POM Wonderful zijn benieuwd hoe romantisch de Nederlandse vrouw is en vragen jullie daarom om mee te doen aan een korte enquête. Je maakt kans op een romantisch diner voor twee in een restaurant naar keuze plus een POM Wonderful-liefdespakket voor een zwoel afzakkertje. De resultaten van de enquête kun je rond Valentijnsdag teruglezen in een persbericht!

Wil je meedoen aan de enquête (die slechts twee minuutjes duurt)? Klik dan snel hier!