5 x WIN: Superschone tanden met Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected

Je kent het wel: lekker eten, lekker drinken… Jep: de kerstdagen staan weer voor de deur. Een periode waarin onze tanden het flink te verduren krijgen met al die lekkernijen. Des te belangrijker om ze extra goed te verzorgen! Bij Philips weten ze wel hoe: zij hebben de Philips Sonicare Flexcare Platinum Connected ontwikkeld. Dé manier om je tanden optimaal schoon te houden tijdens deze dagen. En ook bij ons is het een beetje kerst… we mogen er namelijk vijf (!) weggeven!

Elektrisch poetsen

Wat belangrijk is om te weten, is dat elektrisch poetsen sowieso een stuk beter is dan handmatig poetsen. In twee minuten elektrisch poetsen maak je net zoveel (!) poetsbewegingen als een maand lang handmatig poetsen. Ja, echt. Wat betreft elektrisch poetsen zit je dus bij de Philips Sonicare Flexcare Platinum Connected helemaal goed. Maar hij heeft nog veel meer te bieden...

Hoe werkt het?

Dan nu de vraag: hoe zorgt de Philips Sonicare Flexcare Platinum Connected dan voor die perfecte mondverzorging?! Daar hebben zij, heel slim, een app voor bedacht: de Sonicare-app. Superhandig, want door middel van een bluetooth verbinding houdt deze app nauwkeurig bij hoe je gepoetst hebt. Zo weet je dus wanneer je te hard of te weinig poetst. De elektrische tandenborstel heeft drie verschillende standen waardoor hier goed rekening mee gehouden wordt. Mocht je dus te hard poetsen, krijg je eerst een melding waarna je een standje lager gaat poetsen. Hij meet zélfs welke tand  extra aandacht nodig heeft... wow. Ook kun je met de Philips Sonicare Flexcare Platinum Connected dagelijks doelen stellen en deze vooruitgang bijhouden. Deze poetsgegevens kun je doorgeven aan je tandarts, zodat er samen gewerkt kan worden aan een optimaal resultaat. Wanneer je tandarts op de hoogte is, heb je een extra controle om je gestelde doelen te behalen. Ideaal. Maar mocht je geen doelen gesteld hebben, is het ook nog eens een stuk leuker poetsen. Je bent bewuster bezig én de app is een welkome afleiding. Bye bye saai poetsen!

Wil je meer weten over de Philips Sonicare Flexcare Platinum Connected? Klik dan hier.

Winactie: zo doe je mee

Maar nu het allerbeste nieuws van allemaal: wij mogen er vijf weggeven! Heb jij zin om tijdens de kerstdagen probleemloos te genieten van alle zoetigheid? Laat dan je gegevens hieronder achter om kans te maken. Het enige wat wij, wanneer je deze tandenborstel wint, van je vragen is om je ervaring met ons te delen. Dus meld je aan en zorg ervoor dat jouw kerst compleet is. En ja, inclusief heel veel zoetigheid.

Deze winactie is afgelopen. 

Lees ook: Geen rode wijnvlekken meer op je tanden door dit geniale wijnglas