WIN: Dit zijn de producten die jouw kerstlook compleet maken

Winacties door Miranda

Met de kerstdagen op komst wordt het tijd om bezig te gaan voor de perfecte look. Beautybox heeft, om een handje te helpen, dé producten uitgekozen die daarbij gaan helpen. De producten in de box maken jouw kerst compleet voor maar €14,95. En ook kun je iets heel leuks winnen…

May Beauty – Facemask

Dit zwarte en dierproefvrije (!) masker trekt in je huid en verwijderd onzuiverheden, mee-eters, overtollige talg en dode huidcellen die vastzitten in de poriën. Een perfecte basis voor je mooie feestelijke make-up look. Neem er wel genoeg tijd voor… dit masker moet namelijk 30 tot 45 minuten drogen. Wanneer je het masker vervolgens van je gezicht af trekt, kun je al het viezigheid bekijken wat hij uit je gezicht getrokken heeft. Fascinerend.

Ben jij ook enthousiast geworden en wil je meer van deze dierproefvrije maskers? Klik dan hier en gebruik de code beautybox voor 30% korting op dit product. 

Ardency Inn – Modster Light Catching Eye powder

Dit (zeer gepigmenteerde) product zorgt voor de perfecte ooglook tijdens de kerstdagen. Het heeft onwijs mooie glitters die je goed blijft zien. Ook dit product is dierproefvrij én vegan friendly. 

Christian Faye – Highlighter Pencil Zilver

Bij je kerstlook mag een highlighter natuurlijk niet ontbreken. Door haar zilveren kleur is deze highlighter extra feestelijk. Het blijft lang zitten én is ook mooi te gebruiken als oogschaduw of in de binnenste hoek van het oog. 

Manna Kadar – Priming Lip Stick Wand ‘Merlot’

Dit is de perfecte bordeauxrode kerstkleur. De lippenstift brengt gemakkelijk aan én leuk om te weten is dat hij verrijkt is met bessen extract en vitamine A en E, waardoor het je lippen verzorgt en hydrateert. Daarnaast blijft hij ook lang zitten.

Greenland – Greenland Fruit Extracts raspberry olie

Dit product is er om je tijdens de kerstdagen flink in de watten te leggen: tijdens een heerlijke massage. Deze Greenland Fruit Extracts lichaams- en massage olie in de geur raspberry ruikt erg lekker en laat je huid erg zacht voelen. Je kunt dit product ook gebruiken als verzorgende lichaamsolie.

Jewelryz – Voucher

Om je kerstlook écht compleet te maken zijn accessoires natuurlijk een must. Vandaar ontvang je in deze box ook nog een voucher van Jewelryz. Hiermee krijg je korting op een aankoop van minimaal vijftien euro in de Jewelryz webshop.

Bestel hier jouw beautybox. 

Tot slot hebben we een leuke winactie voor de feestdagen. Want naast de perfecte make-up look is het natuurlijk ook fijn wanneer je in het perfecte feestjurkje past! Om je hier een handje bij te helpen, geven we vijf cadeaubonnen ter waarde van € 59,00 (!) van Size Zero/Diet Couture weg.

Bij Size Zero kun je verantwoord afslanken zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Size Zero werkt met het Easy Shape Trainer systeem dat werkt met lichaamseigen trillingen waardoor je direct waarneembare en meetbare resultaten ervaart. Een vermindering van 8 tot 28 centimeter direct na de eerste behandeling is gebruikelijk. De nauwkeurige en talrijke wisselende trillingen zorgen voor een accurate spierstimulatie die aanzienlijk meer spiervezels zal activeren dan met sporten mogelijk is.

Met de bon heb je voor Size Zero recht op een kennismakingsbehandeling. Size Zero heeft naast een speciaal voedingsplan een productlijn op natuurlijke basis ontwikkeld. Zij geven namelijk aan dat, om afvallen echt te laten slagen, je een gezonde levensstijl moet krijgen. De productlijn van Diet Couture bestaat uit 8 producten en een all-in-one box. Klik hier www.diet-couture.com voor meer informatie.

Wil jij meedoen aan deze winactie? Like dan onze pagina op Facebook en vul hieronder je gegevens in.

Bron foto's: Shannon van Willigen - shannblogt.nl.