WIN: Het kerstcadeau voor elke boekenwurm: de Kobo Plus cadeaukaart!

De feestdagen zijn aangebroken, dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat je weer voor iedereen om je heen een leuk cadeau moet bedenken. Lastig, want waar heeft iemand nou écht iets aan? Wij geven je alvast een cadeau voor iemand die van boeken houdt: de Kobo Plus cadeaukaart. Hier gaat elke boekenwurmhart gegarandeerd sneller van kloppen. 

Heeeeul veel boeken

Met de Kobo Plus cadeaukaart krijgt de ontvanger onbeperkt toegang tot meer dan 150.000 ebooks met het Kobo Plus ebook-abonnement. Je hoeft niet bang te zijn ergens aan vast te zitten: een nieuw Kobo Plus abonnement stopt automatisch na het verlopen van de cadeauperiode. En da’s relaxed: want dan heb je daar ook geen omkijken naar. 

“Heb ik al”

Da’s natuurlijk wat je niet wilt horen als je een cadeautje geeft. Maar het kan wel zo zijn dat je met zó’n boekenfan te maken hebt, dat diegene natuurlijk allang een Kobo-abonnement heeft. Ook dat is niet erg: dan kun je namelijk ook gebruik maken van de cadeaukaart, en na het verlopen van je cadeauperiode wordt de maandelijkse betalingstermijn gewoon weer hervat. 

Wat is Kobo Plus?

Met het Kobo Plus ebook-abonnement lees je onbeperkt ebooks. Voor nog geen tientje per maand krijg je toegang tot meer dan 150.000 titels! Dat betekent dat je altijd en overal kunt lezen: op je telefoon, je tablet of Kobo e-reader. Met Kobo Plus ontdek je de nieuwste titels, bestsellers en tijdloze klassiekers. Hét perfecte cadeau deze kerst: geef 1, 3, 6 of 12 maanden Kobo Plus cadeau.

Winnen

Extra leuk: wij mogen drie kaarten weggeven met een abonnement van drie maanden. Laat ons hieronder weten waarom we juist jou de komende drie maanden blij kunnen maken met zo’n groot aanbod aan boeken. Reageren kan tot en met 19 december 2017, winnaars ontvangen bericht per email. 

Klik hier om een Kobo Plus ebook-abonnement cadeaukaart te bestellen.