Win: 150 euro shoptegoed en VIP entree voor de Goosecraft sample sale

Winacties door Redactie Ze.nl

Shopaholics en koopjesjagers kunnen komend weekend hun hart ophalen. Op vrijdag 24 november is het weer Black Friday, dé dag waarop winkels smijten met kortingen. De twee daarna is het Cyber Weekend, wat nog meer sale betekent! En het mooiste is: wij mogen je shoppingtegoed en VIP toegang van Goosecraft weggeven. 

goosecraft sample sale

Exclusieve leren jassen voor online sale

Voor Black Friday en Cyber Weekend heeft Goosecraft, een speciale collectie zwarte leren jassen online beschikbaar gesteld met torenhoge kortingen. Er zijn drie kledingstukken voor de vrouwen en drie voor de mannen gemaakt. Deze zijn alleen van 24 tot en met 27 november via de webshop van Goosecraft te bestellen. Ook heel fijn: de nieuwe schoenenlijn van Goosecraft wordt verkocht met een dikke korting van 30%! 

Goosecraft sample sale 

Wil je deel uitmaken van de Cyber Weekend beleving? Offline met flinke kortingen shoppen kan ook! Goosecraft organiseert een sample sale op zaterdag 25 november en zondag 26 november. Het shoppingfestijn vindt plaats in de Zuiveringshal West op de Westergasfabriek in Amsterdam.

Winnen!

Wij mogen 5 x een VIP entree twee personen voor de Goosecraft sample sale weggeven. De winnaars mogen eerder shoppen dan andere bezoekers! Daarnaast mogen we 1 x een shoppingtegoed van €150,- weggeven. Vul het winformulier hieronder in om kans de maken. De winnaars krijgen persoonlijke bericht.

Aanmelden voor de sample sale doe je hier. Meer info over de sample sale? Kijk dan hier!