Wij zijn een beetje verliefd op de nieuwe collectie van Goosecraft (+WIN)

Als we ergens vrolijk van worden zijn het de toffe jassen van Goosecraft. Goed nieuws, want er is een nieuwe collectie waar we maar niet uit kunnen kiezen! Reden genoeg om deze nieuwe jassen met jullie te delen. 

Grote collectie

De nieuwe Goosecraft damescollectie bestaat uit verschillende silhouetten, kleuren en materialen. Met onder andere een asymmetrische jas, een lange fake fur jas met hoodie, verschillende parka’s, soepele leren overhemden, lammy coats en opvallende jassen met studs en geborduurde elementen. Dit allemaal naast de bekende Goosecraft bestsellers, zoals de iconische biker jacks, perfecto’s en soepele leren basics. Een brede collectie waar je eigenlijk iedereen blij mee kunt maken. En zeker ons.

Thema's

De collectie is met behulp van verschillende inspiratiebronnen opgedeeld in de volgende thema’s:  

  • Take the wrong way, geïnspireerd op de straatcultuur van de jaren negentig. Met veel sportieve accenten, asymmetrische en bewust onafgewerkte details. 
  • 70’s classics, geïnspireerd op het filmische wilde westen met een vintage twist. Een thema waarin de jaren zeventig centraal staan. Dit is duidelijk zichtbaar in de silhouetten, het materiaal gebruik (fake fur, schapenleer en suède) en de kleuren (mosterdbruin en cognac).
  • Military Deluxe, binnen dit thema zijn de functionele utility jassen met military invloeden de grootse inspiratiebron. Dit uit zich in een luxere versie van deze klassieke items, zoals een utility jas, bontkragen en parka’s. Uitgevoerd in de kleuren donkergroen, diepbruin en navyblauw. 
  • Romantic punk, de bekende Goosecraft motor racer jacks zijn in dit thema vernieuwd met de karakteristieke grunge look en feel. Zo zijn de jassen uitgerust met metalen studs, padding en opvallende borduursels. 

Leersoorten

De jassencollectie bestaat uit verschillende leersoorten om ze nog meer karakter te geven. Zo is er gebruik gemaakt van geiten suède, die soepel en zacht aanvoelt en de jas een fluweelachtig en lichtgewicht uiterlijk geeft. Daarnaast is er ook gebruik gemaakt van de kwaliteit “cow plonge’, een dikkere koeienleer met een natuurlijke, zichtbare korrelstructuur. Dit geeft de jas een luxe uitstraling. Voor de lammy coats is er gebruik gemaakt van Retro Shearling (schapenvacht) met een antieke en versleten uitstraling aan de buitenkant en zachte - en zijdeachtige wol aan de binnenkant. Dit maakt het de ultieme winterjas met een vintage uiterlijk. Precies waar wij van houden! Goed om te weten: in Amsterdam is er sinds september een nieuwe Goosecraft shop geopend! Kijken kijken kopen! 

Winnen

Nog meer goed nieuws, want we mogen Goosecraft-shoptegoed weggeven! Meedoen? Laat hieronder je naam en mailadres achter en wie weet mag jij binnenkort zo’n tof jasje uitkiezen.