WIN: Waardebon voor Cook your Book

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Je loopt door de boekhandel en bent op zoek naar een kookboek dat het water je in de mond doet lopen. Maar de één na de ander zet je terug omdat er te weinig lekkere recepten in staan. Dat is nu voorbij met Cook your Book!
 
Kook je boek? Nee, maar stel wel je eigen boek samen! In drie stappen heb jij het ideale kookboek met alleen maar recepten die je superlekker vindt. Cookyourbook.nl maakt het dus mogelijk om jouw ultieme kookboek samen te stellen.
 

Niet alleen hebben ze een database met duizenden recepten: ze hebben ook een uitgebreide zoekmachine. Heb jij een voedselallergie of ?intolerantie? Dan kun je dat aanvinken. Nog handiger is dat je ingrediënten die je niet of juist wel lust kunt toevoegen. Zo kom je gegarandeerd de juiste recepten tegen!
 

Cook your Book biedt allerlei verschillende keukens, eetmomenten en gerechtsoorten aan. Van Mediterraans tot Zwitsers en van amuse tot zuivelgerecht. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Cook your Book heeft het.
 
Wat moet je doen? Je bepaalt hoeveel recepten je wilt, zoekt precies dat wat jou lekker lijkt en voegt het toe aan je boek. Zo kun je dus je eigen thema bepalen: Italiaans, cocktails, pasta, of juist een mix. Als cherry on top kun je ook jouw zelfbedachte recepten toevoegen. Om het boek helemaal persoonlijk te maken, voeg je een titel, voorwoord en foto toe. Heb je even niet zoveel inspiratie? Kies dan uit één van de vele themaboeken!
 

 
Met Cook your Book stel je een mooi kookboek voor jezelf of een gepersonaliseerd cadeau voor een vriend(in) samen.
 
Ze.nl mag een aantal waardebonnen van ?38,85 weggeven! Hiermee kun je een kookboek met veertig (zelf te kiezen) recepten samenstellen. Om kans te maken op een bon moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 24 september.