WIN: Prachtig sieraad van Otazu

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Diamonds are a girl?s best friend! Want zeg nou zelf: van een beetje bling-bling wordt elke vrouw toch blij? Jij hebt nu kans om een prachtig en uniek sieraad uit de wintercollectie van Otazu te winnen!

Meet Rodrigo Otazu

Ondanks dat vooral vrouwen er dol op zijn, is het een man die achter de prachtige sieradenlijn zit, namelijk ? niet geheel verrassend - Rodrigo Otazu. De sieradenontwerper groeide op in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Al op jonge leeftijd reisde hij de wereld rond als Calvin Klein-model. Gedurende zijn reis liet hij zich inspireren door de verschillende steden die hij bezocht en maakte hij zijn eerste sieraad. Zijn grote doorbraak werd een feit toen zijn zelfontworpen parelketting in de Australische Vogue verscheen.


Sindsdien zijn de creaties van Rodrigo een groot succes. Celebs als Britney Spears, Madonna en Kylie Minoque worden ermee gespot. Ook zijn de sieraden terug te zien in de film Sex and the City Part 2.

Brrr..ing bling
We geven het op: de warme zomerdagen zijn voorbij (of zijn er zelfs nooit geweest) en dus kunnen we de laarzen en dikke jassen weer tevoorschijn halen. Natuurlijk gaan we deze koude dagen wel in stijl gekleed.

De sieraden van de nieuwe wintercollecties van Otazu, genaamd Freedom en Once Upon A Time, maken je outfit helemaal af. De handgemaakte sieraden met Swarovski-elementen en pareltjes zijn vaak grof van vorm, waardoor ze een stoer uiterlijk hebben. Toch zijn ze ook erg vrouwelijk en elegant door de kleurvolle en glimmende steentjes. Word je al hebberig van deze kleine selectie?


Ze.nl mag 5 (willekeurige) exemplaren uit de wintercollectie van Otazu weggeven, de waarde van één sieraad ligt tussen ?150,- en ?300,- ! Wat moet je doen om kans te maken op zo?n prachtig juweeltje?

1) Beantwoord de onderstaande prijsvraag.

2) Like Ze.nl én Rodrigo Otazu op Facebook en tag jezelf in de speciale afbeeldingen die je op de Facebook-pagina van Ze.nl staan om meer kans te maken (zolang de foto's er zijn). We zouden het natuurlijk ontzettend leuk vinden om de gelukkige winnaressen uiteindelijk met hun sieraad op onze prikborden te zien schitteren...

De prijsvraag loopt tot en met 21 september. Veel succes!