WIN: Hippe pyjamabroek van Charlie Choe

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Zelfs als we lekker onder de wol liggen, willen we er fashionable uitzien. Maar we willen ook dat onze sleepwear comfortabel en zacht is. Dat kan allemaal met de pyjama?s van Charlie Choe Sleepwear. Jij kan nu een broek winnen!
 
Meet Charlie Choe Sleepwear
Charlie droomde van pyjama?s die niet alleen comfortabel zijn, maar er ook nog eens mooi uitzien. Van pyjama?s waar je heerlijk in rond kunt banjeren of waar je relaxt in kunt bankhangen. Maar wel een pyjama waarvoor je je niet schaamt als de postbode een pakketje komt afleveren (want wees eerlijk: dat oude, versleten T-shirt kan echt niet meer).
 
Om haar droom in vervulling te laten gaan, ging Charlie op zoek naar de mooiste en fijnste stoffen en ontwierp een fijne sleepwear-collectie: de webshop Charlie Choe was geboren. De stoffen van de items zijn zacht en rekbaar, zodat de pyjama altijd lekker zit: op de bank en in bed. Bovendien zijn de printjes ontzettend cute: je hoeft je dus absoluut niet te schamen voor je slaapoutfit. De broeken en shirts worden los verkocht, zodat je zelf de leukste combinaties kunt maken!


 
ZeTest
Ze.nl geeft natuurlijk niet zomaar iets weg, niet voordat we de prijzen uitvoerig getest hebben. Zo ook de pyjamabroek van Charlie Choe. De broek wordt geleverd in een vrolijke verpakking en de broek zelf ziet er al even vrolijk uit. Ik had gekozen voor de ?Pink Floral? en was meteen erg blij met mijn keuze: wat een leuke print! Maar natuurlijk nog belangrijker: hoe zit en voelt de broek? In één woord: heerlijk! De jersey stof is zo licht en zacht, dat het net lijkt alsof je niets aan hebt. De broek is ruim genoeg om er lekker in op de bank te zitten en ook weer niet zo wijd dat het lijkt alsof je een tent aanhebt. Comfy & classy dus!

Ze.nl mag een aantal leZeressen blij maken met zo?n heerlijke pyjamabroek. Om kans te maken op een broek naar keuze (t.w.v. ?27,95) moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 19 september.