WIN: DVD Black Butterflies

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Heb je de intrigerende film 'Black Butterflies' - over het leven van de Zuid-Afrikaanse Ingrid Jonker (Carice van Houten) ? gemist in de bioscoop? Doe dan zeker mee met deze winactie en bekijk de indrukwekkende film op dvd!
 
Het verhaal
Ingrid Jonker, gespeeld door Carice van Houten, is een vrolijke, eerlijk en pittige Zuid-Afrikaanse kunstenares. Haar vrije ideeën over kunst, liefde en politiek botsen met de overtuigingen van haar vader, die lid is van de Nasionale Party. Ingrid verzet zich tegen de censuur van de Party en de relatie tussen dochter en vader is dan ook erg moeizaam.


 
Ze wordt halsoverkop verliefd op schrijver Jack Cope, maar hij kan haar niet het geluk en de gemoedsrust geven waar ze naar op zoek is.
 
Ingrid raakt depressief en schrijft het gedicht Die Kind. Het belang van haar werk voor de Zuid-Afrikaanse cultuur wordt pas erkend nadat Nelson Mandela haar wereldberoemde gedicht voordraagt bij zijn eerste rede voor het Zuid-Afrikaanse Parlement in 1994. Dat is 29 jaar na haar zelfgekozen dood.


 
Ze.nl vond Black Butterflies een heftige en erg bijzondere film, zoals je in de recensie kunt lezen. Ben jij ook benieuwd geworden naar de film en zou je 'm wel op dvd willen winnen? Beantwoord dan snel de volgende prijsvraag!

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel 'm dan online bij Bol.com!
 
Ze.nl mag enkele exemplaren van Black Butterflies weggeven! Om kans te maken op een dvd moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 15 september.