WIN: Superprijs van Topvintage!

Winacties door Betty

Je kent het waarschijnlijk wel. Je wordt uitgenodigd voor een bruiloft, hebt een bijzondere verjaardag te vieren of wil gewoon geweldig voor de dag komen. Je zit in ieder geval volledig met je handen in je haar van de stress, want waar haal je zomaar een bijzondere outfit vandaan? Eentje die stijlvol, sexy en charmant is en waarmee je niet direct het risico loopt dat je iemand tegen komt die hetzelfde draagt. Ze.nl vond voor jullie de ideale webshop op dat gebied! Namelijk: Topvintage!

Topvintage is een webshop die zich richt op kleding in de stijl van de jaren '50, maar dan natuurlijk met een moderne twist. De jurken zijn zonder uitzondering allemaal sexy, maar erg stijlvol. We zullen jullie eerst de meest prachtige exemplaren laten zien en daarna op de hoogte brengen van de geweldige winactie!


 
 


Zo, genoeg gekwijld? Dan zullen we je nu meteen informeren over de supertoffe winactie die wij in samenwerking met Topvintage mogen organiseren!

Ze.nl mag €250,- aan shoptegoed weggeven! Het tegoed mag uitgegeven worden in de webshop. Voor die prijs kun je heel wat geweldige kleding shoppen! Daarnaast worden er tien kleinere prijzen weggegeven, in de vorm van een horloge ter waarde van €29,95!

Om kans te maken op een armband moet je

Ze.nl liken op Facebook én onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 23 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.Klinkt goed hè?! Dat dachten wij ook! En als extreme fans van Topvintage balen we dat wij niet mee mogen doen met deze winactie... Want naast dat de kleding prachtig is én van topkwaliteit, is de service ook nog eens uitstekend! Als je een vraag hebt, reageert de email-helpdesk direct en verzendtijd is razendsnel. Meedoen, dus! En... winnaressen? Wees bereid om een foto te maken van je outfit als je 'm binnen hebt!